2777
2789
عنوان

سقط جنین

341 بازدید | 23 پست

این تاپیک و میزنم نمیدونم از رو احساسی شدن نمیدونم از رو اعصبانیت هرچی که هست فقط دلم میخواست بگم و بنویسم چون الان دوروزه فقط تاپیک سقط جنین میبینم 

خانمی که قصد بارداری نداری چرا مراعات نمیکنی چرا پییش گیری نمیکنی ک مرتکب قتل نشی شاید همتون بگین قتل نیست زیر دوماه ولی من میگم هست مگه نه اینکه میگن اون دنیا از پیش تعیین شده چه کسی اولاد کی باشه هرکسی راه زندگی و خانوادش و انتخاب میکنه پس چرا قتل میکنین یا جلوگیری کنین یا یکی و از زندگی کردن محروم نکنین میدونم الان میریزین سرم ک شاید فقر شاید مشکل باهمسر ولی تو که باشوهرت مشکل داری چرا ی بیگناه و آوردی چرا پیشگیری نکردی ب خدا بچه نعمت ب خدا باید جواب پس بدید از همه شما قاتلا متنفرم خدا جوابتون و همین دنیا بده 😢

ظاهر تکمیل از درون پوچ ،حکایت خیلی هاست 😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موافقم

وقتی شرایط بچه دار شدن ندارن باید از چند راه جلوگیری استفاده کنن

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
بعضيا با جلوگيري باردار ميشن

چند تا راهو باهم انجام بدن اینجوری نمیشه

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
موافقم وقتی شرایط بچه دار شدن ندارن باید از چند راه جلوگیری استفاده کنن

ببخشيد شما از چند تا راه جلوگيري ميكني

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
ببخشيد شما از چند تا راه جلوگيري ميكني

کاندوم و قرص 

مگه میشه دختر یک درهزار من زنم توهم همین طور دیگه همه میدونن رابطه چ جوریه

من دوستم با وجود دستگاه و دوتا بچه دوقلو باردار شد متاسفانه

خب چيكار كنن بيچاره نميخوان كه گناه كنن شايد شرايطتشو ندارن

شما اگه راهكار داري بده با روي باز همه استقبال ميكنن دوستم

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔