2821
2789
عنوان

دلتنگاا بیاین🥺

61 بازدید | 7 پست

دارم دق میکنم... 

یچیز بگین اروم شم.. 

😭😭😭

با افتخار تمااام ترک و آذری ام😌 عاشق وطنم؛ ایران🇮🇷🫀یا درست میشه یا تموم میشه🙃ولی دیگه کسی رو نمیتونم قدر تو دوست داشته باشم❤️🩹

چی شدی🤗🤗🤗🤗🤗🤗

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

من فقط به خودم امید میدم که یه روز تموم میشه از سرم میره تا حدی تاثیر داره تنها کاری که میتونی بکنی همینه

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

من فقط به خودم امید میدم که یه روز تموم میشه از سرم میره تا حدی تاثیر داره تنها کاری که میتونی بکنی ...

نمیشه... 

با افتخار تمااام ترک و آذری ام😌 عاشق وطنم؛ ایران🇮🇷🫀یا درست میشه یا تموم میشه🙃ولی دیگه کسی رو نمیتونم قدر تو دوست داشته باشم❤️🩹

نمیشه...

میشه فقط باید خودت بخوای خودت تلاش کنی هرچقدر بیشتر بگی نمیشه و نمیتونم بیشتر ضعیف میشی و ذهنت با قدرت بیشتری میره سمتش سخته ولی میشه 

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
میشه فقط باید خودت بخوای خودت تلاش کنی هرچقدر بیشتر بگی نمیشه و نمیتونم بیشتر ضعیف میشی و ذهنت با قد ...

تتا میام خوب شم دوباره یه اتفاق میفته که انگار نه انگار

تتا میام خوب شم دوباره یه اتفاق میفته که انگار نه انگار

آره درک می‌کنم متوجه ام چی میگی ولی به این فکر کن اون چرا نمیاد سمتت تو چرا باید غرورتو فدا کنی؟ کسی که دستتو ول کنه رو باید ولش کنی بره یه فکت هس که بعد جدایی دخترا تازه میفهمن عمرشونو حروم کی کردن و چه آدمایی میتونستن وارد زندگیشون کنن ولی پسرا تازه میفهمن کیو از دست دادن اون موقع اس که برمی‌گردن ولی دختره دیگه دوسشون نداره

آره درک می‌کنم متوجه ام چی میگی ولی به این فکر کن اون چرا نمیاد سمتت تو چرا باید غرورتو فدا کنی؟ کسی ...

هعیییی

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز