narges77777 مدیر استارتر عضویت: 1402/02/18 تعداد پست: 2014 عنوان حس ششم هست 111 بازدید | 14 پست آزمونم خوب پیش میره 1404/08/12 | 20:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25220 بله حس ششمی هستید شخصیتم؟@دیدار_مهربانی اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25220 بله حس میکنید شخصیتم چطوره و بین هوشبری فیزیوتراپی روانشناسی امسال چی میارم؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
دیدار_مهربانی عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 3325 حس میکنید شخصیتم چطوره و بین هوشبری فیزیوتراپی روانشناسی امسال چی میارم؟ شخصیتی پر از رویا و ایده داری اما ته دلت کلی نگرانی بین این سه تا هم اونی ک فکر میکنی احتمالش بیشتره رو میاری
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25220 شخصیتی پر از رویا و ایده داری اما ته دلت کلی نگرانی بین این سه تا هم اونی ک فکر میکنی احتمالش بیشتره ... خودتون بین این سه تا حستون کدومو میگه؟حس میکنید داییم بین قوه قضاییه و وکالت چی میاره اخر هفته ازمون یکیشه اونیکی وسط های ماه؟درسته اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
niianmi عضویت: 1404/04/19 تعداد پست: 1310 بله حستو راجبم میگی؟ـفرهنگیان قبول میشم ؟ منو علیرضا قسمت هم هستیم به هم میرسیم؟
ساجدت عضویت: 1404/05/04 تعداد پست: 1324 بله عزیزم از شخصیت و ظاهرم چی حس میکنیبا اونیکه تو ذهنمه اشتی میکنم؟ چه زمانیکی ازدواج میکنم از موقعیت و اخلاقش میگی
ساجدت عضویت: 1404/05/04 تعداد پست: 1324 عزیزم از شخصیت و ظاهرم چی حس میکنیبا اونیکه تو ذهنمه اشتی میکنم؟ چه زمانیکی ازدواج میکنم از موقعیت ... @دیدار_مهربانی اینیکه ریپ زدمو بگو لژفا
ساجدت عضویت: 1404/05/04 تعداد پست: 1324 شخصیتی پر از رویا و ایده داری اما ته دلت کلی نگرانی بین این سه تا هم اونی ک فکر میکنی احتمالش بیشتره ... منم بگو دیگه لطفابا آ که تو ذهنمه اشتی میکنم؟ کیازدواجم کی هست از موقعیت و اخلاقش میگیاز ظاهر و اخلاق خودم چی حس میکنی
niianmi عضویت: 1404/04/19 تعداد پست: 1310 شخصیتی پر از رویا و ایده داری اما ته دلت کلی نگرانی بین این سه تا هم اونی ک فکر میکنی احتمالش بیشتره ... حستو راجبم میگی؟ـفرهنگیان قبول میشم ؟ منو علیرضا قسمت هم هستیم به هم میرسیم؟
قناریی عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 10912 شخصیتی پر از رویا و ایده داری اما ته دلت کلی نگرانی بین این سه تا هم اونی ک فکر میکنی احتمالش بیشتره ... خصوصیات منم میگی پویا برمیگرده ؟؟؟
هانامممم عضویت: 1404/05/25 تعداد پست: 3752 شخصیتی پر از رویا و ایده داری اما ته دلت کلی نگرانی بین این سه تا هم اونی ک فکر میکنی احتمالش بیشتره ... منم میگی؟@دیدار_مهربانی