2777
2789

تعریفشو خیلی شنیدم فک کنم خوب باشه

میخوام بخرم سر ماه 

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚خدا دیرگیره ولی شیر گیره👌🏻🤣این روزا حلال زاده ها در رنجن👌🏻وطن یعنی سرای ترک تا پارس،وطن یعنی خلیج تا ابد فارس🫶❤️یک مرد واقعی از شما حمایت میکنه و به شما آزادی عمل و اندیشه میده، مرد واقعی در پوشش غیرت باعث اذیت و آزار شما نمیشه ،اما یک نر واقعی شما رو محدود میکنه و آزادی عمل رو از شما میگیره👌🏻من یک زنم خودم میتوانم واسه پوشش، رفتار و گفتار خودم تصمیم بگیرم و احتیاج به دخالت هیچ مردی نیس✌🏻💯کلمات فمنیست و روشن فکری واسه فشاریا فحش حساب میشه😂🤦🏻♀️اتفاقا درس بخونید و دانشگاه برید، تحصیلات باعث تربیت آگاهانه فرزندان والگو سازی درست میشه باعث میشه تفکر نقادانه داشته باشید و زود باور نباشید🫰🏻💞من از نسل پادشاه کوروش کبیرم😍🤍

تعریفشو خیلی شنیدم فک کنم خوب باشهمیخوام بخرم سر ماه

صورتم جوش های دردناک زده و جای جوش خیلی دارم ۲۰ روز دیگه جای مهمی دعوتم نمیدونم چیکار کنم تا اونموقع یکم حداقل بهتربشه این وضع   دکتر قبل رفتم زیاد تاثیر نداشت الانم شرایط دکتر رفتن ندارم

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

صورتم جوش های دردناک زده و جای جوش خیلی دارم ۲۰ روز دیگه جای مهمی دعوتم نمیدونم چیکار کنم تا اونموقع ...

معمولا ضد لک انقد زود جواب نمیده ولی باز الان شروع کنی بهتره تا بعدا

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚خدا دیرگیره ولی شیر گیره👌🏻🤣این روزا حلال زاده ها در رنجن👌🏻وطن یعنی سرای ترک تا پارس،وطن یعنی خلیج تا ابد فارس🫶❤️یک مرد واقعی از شما حمایت میکنه و به شما آزادی عمل و اندیشه میده، مرد واقعی در پوشش غیرت باعث اذیت و آزار شما نمیشه ،اما یک نر واقعی شما رو محدود میکنه و آزادی عمل رو از شما میگیره👌🏻من یک زنم خودم میتوانم واسه پوشش، رفتار و گفتار خودم تصمیم بگیرم و احتیاج به دخالت هیچ مردی نیس✌🏻💯کلمات فمنیست و روشن فکری واسه فشاریا فحش حساب میشه😂🤦🏻♀️اتفاقا درس بخونید و دانشگاه برید، تحصیلات باعث تربیت آگاهانه فرزندان والگو سازی درست میشه باعث میشه تفکر نقادانه داشته باشید و زود باور نباشید🫰🏻💞من از نسل پادشاه کوروش کبیرم😍🤍

اهان واسه جوش فعال چرکی و زیرپوستی چیکار کنم

محلول کلیندامایسین بزن روش

گلم من تو شرکت آرایشی کارمیکنم.پوست نیاز به تغذیه داره.و روتین کامل و درستیه کرم نمیتونه همه کار انج ...

آخه من الان ضدافتاب خوب گرفتم ابرسانم استفاده میکنم ضدلکم تازه گرفتم دیگه درهمین حد بودجه دارم نمیدونم چیکارش کنم

صورتم جوش های دردناک زده و جای جوش خیلی دارم ۲۰ روز دیگه جای مهمی دعوتم نمیدونم چیکار کنم تا اونموقع ...

اشتباه بزرگی کردی.اول باید جوش هاتو درمان کنی بعد بری سراغ لک

چون اکثر کرم های ضدلک بخاطر اکتیو هایی که دارن جوش رو تحریک میکنن و بشدت پوستتون داغون میشه.

مثلا خیلی از ضدلک ها ویتامین C دارن.ویتامین C بدترین چیز واسه جوشه‌.یه جوش کوچیک رو تبدیل میکنه به 10 تا بزرگ

الماس با تراش،انسان با تلاش میدرخشه💚

اشتباه بزرگی کردی.اول باید جوش هاتو درمان کنی بعد بری سراغ لکچون اکثر کرم های ضدلک بخاطر اکتیو هایی ...

من نمیدونستم الان برای جوش های چرکی چیکار کنم ک سریع خشک بشن بعد از ضدجوش استفاده کنم

ضدلک

درخواست بدید معرفی تون کنم جایی که مشاوره پوست میدن.البته مشاوره اش هزینه داره ولی خیلی کم خیلی کم

زیر 200 تومنه.ببین چی بهت توصیه میدن

الماس با تراش،انسان با تلاش میدرخشه💚