niloo_980 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 9722 عنوان گند زدم🤦🏻♀️ 43 بازدید | 5 پست دیروز ب مامانم گفتم میرم لیزرولی نرفتم و پولشو از کارتش انتقال دادم ب کارت خودمو اصن یادم نبود تو پیامک تراکنشا براش میره ک برداشت نشده؛ انتقال داده شده چیکار کنم😐💔برا چن روز دیگه هم میخواستم همینکارو کنم.. خاککک! من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. . 1404/08/12 | 19:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ifarnazi عضویت: 1404/03/21 تعداد پست: 7148 بگو برا خانومه کارت به کارت کردم کارت خوانش خراب بوده متاهل لطفا اقایون درخواست ندن🤍مترجم ۶ زبانه هرسوالی درمورد زبان داشتین پاسخ میدم
آیدا8947 عضویت: 1403/11/29 تعداد پست: 13902 مگه پول انتقال ندادی کارت خودت؟خب دیگه برا مامانت پبام نمیره که تو پول برداشت کردی یا نکردی
niloo_980 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 9722 مگه پول انتقال ندادی کارت خودت؟خب دیگه برا مامانت پبام نمیره که تو پول برداشت کردی یا نکردی چرا دیگهه میره :)))از کارت اون یه مبلغی زدم ب کارت خودماگه خرید کنی یا کارت بکشی تو پیامکا میاد برداشتولی وقتی کارت ب کارت کنی میزنه انتقال من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. .
niloo_980 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 9722 بگو برا خانومه کارت به کارت کردم کارت خوانش خراب بوده این ب ذهنم رسیدولی میترسم از طریق شماره کارته ،بفهمه کارت خودم بوده👩🏻🦯 من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. .
ifarnazi عضویت: 1404/03/21 تعداد پست: 7148 این ب ذهنم رسیدولی میترسم از طریق شماره کارته ،بفهمه کارت خودم بوده👩🏻🦯 بگو هرکاری کرد از کارتت برداشت نشده پول برا خودم انتقال دادم با کارت خودم پرداختش کردم متاهل لطفا اقایون درخواست ندن🤍مترجم ۶ زبانه هرسوالی درمورد زبان داشتین پاسخ میدم