2821
2789
عنوان

رفتارش!!!!

500 بازدید | 14 پست

الان از دندان پزشکی میام خونه!

ساعت ده وقت داشتم .. دکتر ۱۱:۱۵  تشریف آورد !!

دندونم شکسته بود !

حین کار کردنش ، دستشو برید ...

وقتی داشت ، دندونمو پر میکرد ، یه ماده ای زد  ،  ک رفت تو حلقم !!!( یه چیزی مثل وایتکس)

حالم داشت بهم میخورد !

بی اراده ، نیم خیز شدم ک  هم حالم بهم نخوره ، هم ماده بیشتر تو حلقم نره !!!

کلی تشر اومد بهم  !!😒😒😒

وقتی رفتم حساب کنم  باهاش

گفتم ؛ 

آقای دکتر! کسیکه زیره دسته شماست ، واقعا واکنش هاش دسته خودش نیست !!!

گفت: منم ک ب شما حرفی نزدم ک ناراحت شید !!!😐😐😐

مگه چیزی گفتم ؟؟؟؟

گفتم ؛ کلی دارم میگم !!!

تمام زبونمو زخم کرد حینه کار!!!!!!!

منته دسته زخم شدشم ، سره من گذاشت !!!

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چه پررو و غیرحرفه ای اینبار پیش یه آدم کاردرست برین هم از نظر اخلاقی هم حرفه ای

همیشه با همسرم میرم پیشش

کارش خوبه

ولی 

دو باری ک تنها رفتم ، هر بار یه بلایی سرم آورده

ولی وقتی همسرم بالای سرشه

خیلی خوش اخلاقه و ...

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
همیشه با همسرم میرم پیشش کارش خوبه ولی  دو باری ک تنها رفتم ، هر بار یه بلایی سرم آورده ...

پس از اون دکتراس که باید طرفش حتما مرد باشه تا ازش بترسه احترام بگیره

آدمی نیست که به همه احترام بزاره

به همسرتون بگین اینبار بهش بگه سری قبل زبون خانوممو زخم و زیلی کردین نزدیک بوده خفه هم بشه زیردست شما

این یه سو تفاهم عادیه که ممکنه در طول روز تو برخورد با ادمهای مختلف واسه ادم پیش بیاد ، یه بار ...

برخوردش رو نپسندیدم !!!!

اینو باید متوجه شه ک

من زیره دستشم و علاوه بر دردی ک دارم میکشم

خیلی از واکنش هام مثل منقبض کردن و بستن چشم و حالت تهوع ناگهانی ، دسته خودم نیست و غیر ارادی یه !!!!

پس از اون دکتراس که باید طرفش حتما مرد باشه تا ازش بترسه احترام بگیره آدمی نیست که به همه احترام بز ...

👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻

احسنت

در کتاب انجیل ؛ مشخصات منجی   بیان شده البته انجیل تحریف نشده

انجیل کتاب حضرت مسیح نیست کتابی هستش که چند تن از حواریون نوشتن و از بین اونها چهار نسخه باهم در قالب عهد عتیق و عهد جدید جمع آوری شده 

من دررابطه با بعضی ادیان مطالعه داشتم وبه حق باید گفت اسلام دین کاملی هستش

در پی هر قضاوت شما یک نفر می جوشد یک نفر میسوزد یک نفر می میرد قبل از آنکه زبانت آلوده به کشتن کسی شود حرف های خامت را بگذار خوب بپزد
انجیل کتاب حضرت مسیح نیست کتابی هستش که چند تن از حواریون نوشتن و از بین اونها چهار نسخه باهم در قال ...

در قرآن 

از کتابی یاد شده ک ب حضرت عیسی ع  داده شد 

در این باره   در تحقیقات تون  ب نتیجه ای رسیدید ؟ 

ممنون میشم برام بیان کنید 

در قرآن  از کتابی یاد شده ک ب حضرت عیسی ع  داده شد  در این باره   در تحقیقات ت ...

اول ممنون ریپلای کردید توی جملم یه کلمه جامونده بود  دوست عزیز شما با نهاد دانشگاهی آشنایی دارید من اونجا یک دوره مسحیت شناسی رفتم وطبق صحبت های همون شخص اظهار نظر کردم  چیزی که به ما گفته شد 

اولین انجیل به نگارش در آمده انجیل مرقس.  لوقا یوحنا متا که از نامه های حواریون  پولس و پارس و یوحنا و یهودا و... اعمال رسولان تبلیغات حواریون  و الوهیت حضرت مسیح هستش گلم من چیزی که یاد گرفتم گفتم من مسلمانم وهرشب دعای عظم البلا رو گوش میدم 

بعد از این دوره من فهمیدم که مسیحیت کاملا تحریفه هنوز خود انجیل رو نخوندم  اما آنچه که از ولادت حضرت مسیح در قران ذکر شده حتی به جز دو فرقه باقی فرقه ها اعتقاد و اطلاعی ندارن وطبق فرمایش شما قرآن اطلاعات خوبی از حضرت مسیح به ما داده باکره بودن حضرت مریم و... اختلاف نظر بسیار است .ممنون بابت متانتتون  خواستم بگم بی اطلاع نیستم بیمار هم نیستم اگه اشتباهی توی صحبت های من بود ببخشید و بگید اصلاح کنم😘

در پی هر قضاوت شما یک نفر می جوشد یک نفر میسوزد یک نفر می میرد قبل از آنکه زبانت آلوده به کشتن کسی شود حرف های خامت را بگذار خوب بپزد
اول ممنون ریپلای کردید توی جملم یه کلمه جامونده بود  دوست عزیز شما با نهاد دانشگاهی آشنایی داری ...

نیلوفر جان☺️

خدای نکرده  کامنت م  باعث سوءتفاهم  شما  نشه🌹

دوست داشتم  از مطالعات تون  استفاده کنم

گرچه  کامنت شما ، باعث شد  ب حرکت وادار شم  و سرچ‌ کنم و اطلاعات مو  کامل تر کنم  ،  واقعا ازین بابت ممنون تونم ...

از مصاحبت باهاتون لذت بردم  دوست خوبم

هر جا هستید ، موفق و سلامت باشید ❣️

نیلوفر جان☺️ خدای نکرده  کامنت م  باعث سوءتفاهم  شما  نشه🌹 دوست داشتم  ا ...

ممنون عزیز جان 😘 

برای خودم هم خیلییی جالب بود ذهنیتم راجع به مسیحیت تغییر کرد. توی خیلی از کتب از ولادت و زندگی حضرت مسیح هیچ اسم و سندی نیست برای همین بعضی فرقه ها گمان میکنن یک افسانه هستش 

برای خودم خیلی جالب بود مخصوصا اینکه انجیل فعلی اصلا صحبت های حضرت مسیح نیست درواقع کتاب مقدس مثل قرآن کلام وحی نیست  چکیده چند صد کتاب مختلفه 

اگر لحن بدی داشتم معذرت فقط قصدم این بود بگم نسنجیده و ندونسته حرف نزدم 

2824
2823
2791
2779
2792