2777
2789

تجربه تجاوز داشتم

اون دوران مدرسه نرفتم 

حتی از پدرم بدم میومد دوست نداشتم نزدیکم شه

ولی کسی نمیدونست دردم چیه کلی روانشناس رفتم تایکم بهترشدم ولی هرگز فراموش نکردم ونمیکنم

کلام شد گلوله باران🖤به خون کشیده شد خیابان🥀ولی کلام آخر این شد که جان من فدای ایران❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من تجربشو نداشتم یعین فقط یه بار بود که اونم خیلی عجیب بود فکر کن نزدیک سه چهار تا بچه مثلا ۷ تا ۹ ساله دورمو گرفته بودن و منم یه هودی موشیده بودم بعد بهم دست میزدن که تو دختری ای پسر منم اون موقع سیزده سالم اینا بود اصلا خیلی تعجب کرده بودم بیشتر

تجربه تجاوز داشتماون دوران مدرسه نرفتم حتی از پدرم بدم میومد دوست نداشتم نزدیکم شهولی کسی نمیدونست د ...

دقیقا منم کلا از جنس مخالفم زده شدم و نمیتونم به هیچکدوم اعتماد کنم پیش روانشناس که رفتی چه راهکاری دادن بهت؟

نمی‌دونم والا. این دنیا رو زیاد نیستم، ایشالا دنیای بعدی.

دقیقا منم کلا از جنس مخالفم زده شدم و نمیتونم به هیچکدوم اعتماد کنم پیش روانشناس که رفتی چه راهکاری ...

یادم نیست دقیقا برای سالها پیشه۱۳ سالم بود

کلام شد گلوله باران🖤به خون کشیده شد خیابان🥀ولی کلام آخر این شد که جان من فدای ایران❤️

نه فراموش نمیشن این صحنه های لجن😫😫😫

دقیقا برای منم همش تو ذهنم تکرار میشه 

مخصوصا وقتی تو همون محیط زندگی کنی هر بار یادآوری میشه

نمی‌دونم والا. این دنیا رو زیاد نیستم، ایشالا دنیای بعدی.

یعنی شوهرت اول بهت تجاوز کرد و بعد زنش شدی؟؟؟

ن عزیز چ ربطی ب شوهر داره

تجاوز کلا یکی دیگ کرد