_sariiinaa مدیر استارتر عضویت: 1402/06/30 تعداد پست: 90 عنوان بی بی چک 184 بازدید | 12 پست سلام وقتتون بخیر .من ۱۴ روز از امپول اچ سی جی ک تزریق کردم میگذره .روز ۲۶ سیکل هستم .الان بی بی چک زدم منفی بود .دو ساعت از ادرارم گذشته بود .نمیدونم دیگه منفیه یعنی امیدی نداشته باشم برای این ماه ؟؟بعضیا میگن ۱۴ روز بعد از امپول مثبت میشه 1404/08/12 | 17:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_sariiinaa مدیر استارتر عضویت: 1402/06/30 تعداد پست: 90 کسی همچین تجربه ای نداره ؟؟چن روزه تخمدان چپم هم درد میکنه کمی .خیلی شدید نیست ولی درد داده گاهی اوقات
fffm21 عضویت: 1404/06/11 تعداد پست: 94 کسی همچین تجربه ای نداره ؟؟چن روزه تخمدان چپم هم درد میکنه کمی .خیلی شدید نیست ولی درد داده گاهی اوق ... من داشتم سری پیش امپول زدم فک کنم بعد ۱۶ روز شدم دقیق یادم نیس اما هروقت ک میخوامبشم نمیشم یاهم که نزدیک تخدانام درد میگیره
_sariiinaa مدیر استارتر عضویت: 1402/06/30 تعداد پست: 90 من داشتم سری پیش امپول زدم فک کنم بعد ۱۶ روز شدم دقیق یادم نیس اما هروقت ک میخوامبشم نمیشم یاهم که ... من الان ۱۴ روز از امپول میگذره بی بی زدم منفی بود .ولی میگن با ادرار صبح بهتره .نمیدونم وویی روانی شدم دیگه
fffm21 عضویت: 1404/06/11 تعداد پست: 94 من الان ۱۴ روز از امپول میگذره بی بی زدم منفی بود .ولی میگن با ادرار صبح بهتره .نمیدونم وویی روانی ش ... منم انقد بیبی چک زدم دیوانه شدم سری پیش دوماه پریود نشدم این سری انقد داروخوردم امپول آزاد سازی زدم اما بیست روز عقب زدم دوبار بیبی چک زدم منفی
fffm21 عضویت: 1404/06/11 تعداد پست: 94 من الان ۱۴ روز از امپول میگذره بی بی زدم منفی بود .ولی میگن با ادرار صبح بهتره .نمیدونم وویی روانی ش ... آمپول برا بعضی ها تا بیست روز هم طول میکشه
_sariiinaa مدیر استارتر عضویت: 1402/06/30 تعداد پست: 90 منم انقد بیبی چک زدم دیوانه شدم سری پیش دوماه پریود نشدم این سری انقد داروخوردم امپول آزاد سازی زدم ... منم خیلی دارو خوردم برا تحریک تخمدان..
_sariiinaa مدیر استارتر عضویت: 1402/06/30 تعداد پست: 90 آمپول برا بعضی ها تا بیست روز هم طول میکشه اها درسته .هنوزم چن روز تا موعد پریودم مونده .پ ناامید نباشم برااین ماه؟؟
fffm21 عضویت: 1404/06/11 تعداد پست: 94 منم خیلی دارو خوردم برا تحریک تخمدان.. میشه بدونم مشکلتون چیه من پلی کیستیکم
fffm21 عضویت: 1404/06/11 تعداد پست: 94 اها درسته .هنوزم چن روز تا موعد پریودم مونده .پ ناامید نباشم برااین ماه؟؟ نه خدابزرگه
_sariiinaa مدیر استارتر عضویت: 1402/06/30 تعداد پست: 90 میشه بدونم مشکلتون چیه من پلی کیستیکم کمی تنبلی دارم .ولی با دارو فولیکول خوب داشتم .شوهرمم ضعیف بود قرص خورد بهترشد
fffm21 عضویت: 1404/06/11 تعداد پست: 94 کمی تنبلی دارم .ولی با دارو فولیکول خوب داشتم .شوهرمم ضعیف بود قرص خورد بهترشد اها انشالله همین ماه صاحب فرزند میشین برامنم دعا کنید💔
_sariiinaa مدیر استارتر عضویت: 1402/06/30 تعداد پست: 90 اها انشالله همین ماه صاحب فرزند میشین برامنم دعا کنید💔 انشالله عزیزم خدا ازت بشنوه .دامن شما هم سبز شه به زودی ب حق فاطمه زهرا