2777
2789
عنوان

اگه کسی از باباتون بدش بیاد خونه اش میرید❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 46 پست
پیشنهاد میدم خودتون رو درگیر اختلافات بزرگتر ها نکنید.شما احترام خودتونو بگذاریدچنانچه پدرتون میگه ن ...

ممنونم که وقت گذاشتین خیلی با افکارم نزدیک بود حرفاتون 

چند سالتونه ؟ 

و من یتوکل علی الله،  فهو حسبه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اوففففاگه فامیل خیلی نزدیک باشه چی؟‌

اره پ چی همشونو صاف کردم ی مثال خوب ما همه رو بهترین پذیرایی و عزت و احترام و ... تا یه عمه هام بلند شد کل فامیل دعوت کرد الا ما ک اونا ب تمسخر گرفتن ک وای شما دعوت نیستید منم جواب اونا ک تمسخر گرفتن دادم رفته بودن خبر رسونده بودن به عمم همونوقت زنگ زد عمم بلند شید بیاید خونمون فلان گفتم ن الان ن هیچ وقت دیگ مامان و بابام نمیزارم چند سانتی تون رد بشه همینم شد

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

ممنونم که وقت گذاشتین خیلی با افکارم نزدیک بود حرفاتون چند سالتونه ؟

خواهش میکنم

دهه سوم زندگی رو در مینوردم🙂

ادب در شما نمایانه

پس شما کاری رو که میدونید درسته رو انجام بدید

فرق شما با اون شخصی که توهین میکنه برای سایرین نمایانه

تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دور دست ترین جای جهان ایستاده ام کنار تو

اره پ چی همشونو صاف کردم ی مثال خوب ما همه رو بهترین پذیرایی و عزت و احترام و ... تا یه عمه هام بلند ...

خب من نمیخام اینهمه درگیری بشه 

من میخام باهم مساله نداشته باشن دوست باشن بخدا همش سوتفاهمه

خواهش میکنمدهه سوم زندگی رو در مینوردم🙂ادب در شما نمایانهپس شما کاری رو که میدونید درسته رو انجام ب ...

خدا حفظتون کنه

فعلا کات کردم چون خیلی توهین کردن اما درآینده ممکنه دعوت کنم و برم چون میترسم نشه برم تو بیماری ها و بدبختی ها مجبورم برم زشت میشه

خب من نمیخام اینهمه درگیری بشه من میخام باهم مساله نداشته باشن دوست باشن بخدا همش سوتفاهمه

ن من خیلی پروعن شدیدااا 

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

ن من خیلی پروعن شدیدااا

میدونی ، وقتی با کسی بحث دارم یا قهرباشم خوابم نمیبره یطرف مغزم درگیر میشه دوست دارم همه چی شفاف باشه 

این باعث شده نتونم تصمیم بگیرم 

وگرنه اونا مارو به خاک سیاه نشوندن اما دلم نمیخاد بیشتر ازین شه اختلافات

پس بحث صله رحم و فلان چی میشه؟میگن هرکی قطع کنه عمرش کم میشه

مسائل بقیه به من ربطی نداره و دخالت نمیکنم .‌ چون نمیدونم‌ چی گذشته بینشون ‌.‌ فقط جلوی من اجازه ی بدگویی و باز کردن ماجرا رو‌ ندارن 

اما به صله رحم و کم شدن عمر هم اعتقاد ندارم . من اگه از کسی خوشم نیاد بی دلیل هم قطع رابطه میکنم

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

مسائل بقیه به من ربطی نداره و دخالت نمیکنم .‌ چون نمیدونم‌ چی گذشته بینشون ‌.‌ فقط جلوی من اجازه ی ب ...

وقتی جلوی تو بدی بگن توهین کنن چی؟ چی جواب میدی؟

خدا حفظتون کنهفعلا کات کردم چون خیلی توهین کردن اما درآینده ممکنه دعوت کنم و برم چون میترسم نشه برم ...

همچنین شما و خانواده محترم

خوب کاری میکنید

تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دور دست ترین جای جهان ایستاده ام کنار تو

وقتی جلوی تو بدی بگن توهین کنن چی؟ چی جواب میدی؟

من خیلی تندم . اخلاقمو میدونن . حق ندارن جلوی من چیزی بگن که اصلا من توش دخیل نبودم . من مثل آب خوردن قطع رابطه میکنم . جوری که طرف جلوی چشمم پرپر بزنه دیگه محلش نمیذارم 

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

من خیلی تندم . اخلاقمو میدونن . حق ندارن جلوی من چیزی بگن که اصلا من توش دخیل نبودم . من مثل آب خورد ...

دنیا برات قشنگه خوشبحالت 

من خیلی احساسی ام نمیتونم 😢