2777
2789
عنوان

بنظرتون این پسره خسیس یا تیغ زنه

175 بازدید | 24 پست

دوسه باری حرف زدیم ولی هنوز حضوری ندیدمش چون خدمت راه دوره فعلا .از هم دیگه پرسیدیم چ ماهی هستیم واینا تاریخ تولد گفتیم که گف فلان روزه ینی نزدیک بود تولدش بعد گف کادو چی بهم میدی منم با حالت جدی گفتم چی دوس داری گف شوخی کردم گذشت تا روز پسر که تبریک بهش گفتم بعد گف حالا انقدر روز دختر هس و همش کادو خریدیم مثلا واسه خواهرم حالا چی به خودم میرسه کی واسم کادو میخره منم گفتم هیشکی حس کردم بهش برخورد حالا نمیدونم شوخی میکرد میخواس سر صحبت باز شه یا همین اخلاقش بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچس . معمولا سربازا کمبود محبت میگیرن بدشون نمیاد بهشون توجه افراطی بشه 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

هیچ ربطی به ماه تولد نداره ، من رلم تیر ماهیه اینقد لارژ و ولخرجه که من میگم کمتر ولخرجی کن

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

۲۶.۲۷سالشه بچه نیس

چرا اینقدر دیر رفته خدمت پس