2777
2789
بابا چرا نمیخواید بفهمید که از هرررر زاویه ای که نگاه بکنی کسی که زنده ست به خودش و خودش و فقطططط خو ...

خیلی زور داره بخدا

ببین بابای من ب شدت پسر دوست

مادرم ک فوت کرد خونه رو زد ب اسم برادرم و منو از خونه مادریم بیرون کردن و... انصاف نیست بخدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی زور داره بخداببین بابای من ب شدت پسر دوستمادرم ک فوت کرد خونه رو زد ب اسم برادرم و منو از خونه ...

ببین اینکه بیرون بکنن داستانش فرق داره . اینکه من انتظار داشته باشم اموالش رو بده به من یا اگه هر چی به خواهر برادرم میده به منم بده خیلی زشته 

منم پدرم برای برادرم خونه خریده بود از بچه گیش . بعد از ازدواج ، خانم برادرم میگفت اینجا کوچکه و اذیت بود ،مامانم طلاهای رو فروخت و خونه شون رو بزرگ کردن به نام زنداداشم و داداشم هم گردن که دلشون گرم بشه 

از منو خواهرم فقططط تشویق دیدن و بس ، تازه هی میگیم به بابام مغازه رو هم بده به داداش

والا عجیبه چطور بچه ها که هیچ عروسی به خودشون اجازه بدن توی تصمیم بزرگتراشون دخالت بکنن

بایاشون که هیچی نداده بهشونخودشون خونه و ماشین خریدنولی زمینی یا ارثی اصلا

خب مادر شوهره دیده پسراش تونستن گلیمشون رو از اب بکشن بیرون و صاحب سرپناه و ...شدن 

گفته مال رو بدیم به دخترمون که نداره 

🤦‍♀️

ناراحتم نمیخام بینشون کدورت بیفتهچکار کنم

از من میشنوی هیچ دخالتی نکن. انگار هیچی نمیدونی.

خودشون حل میکنن.

کم کم فراموش میشه.

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

خب ديگه كل ارث ١/٣ ي خونه چيزي نيست ك سرش دعوا كنند.شوهرت خودش چي براي بچه هاش قراره بزاره؟

چیزی هم که نذاره حداقل فرق بینشون نمیذاره

اگرچه شوهر من از حالا داره براشون خونه میسازه

طلا هم پس انداز میکنه براشون

خب مادر شوهره دیده پسراش تونستن گلیمشون رو از اب بکشن بیرون و صاحب سرپناه و ...شدن گفته مال رو بدیم ...

دخترش اتفاقا خیلی بیشتر از پسرا داره

شوهرش مهندسه وضعشون توپه

چیزی هم که نذاره حداقل فرق بینشون نمیذارهاگرچه شوهر من از حالا داره براشون خونه میسازهطلا هم پس اندا ...

خب پس چرا چشمش دنبال اون ماله؟

ديگه اينده معلوم ميكنه شوهرت فرق ميزاره يا نه.

من خودم مادرم شايد صلاح بدونم به يكي ندم به يكي بدم.

بچه بد بود مادرش بهش نميداد

💕

ببین اینکه بیرون بکنن داستانش فرق داره . اینکه من انتظار داشته باشم اموالش رو بده به من یا اگه هر چی ...

مثلا شما اگه بین بچه هات فرق بزاری ب یکی لقمه چرب تر بدی و اون یکی نگاهش بمونه و دلش بخاد انصاف نیست دیگ

تبعیض و فرق گذاشتن بین بچه ها عادلانه نیست

شما خیلی دلت بزرگه ک برات مهم نیست نمیدونم من مثل شما نمیتونم بگذرم بابای من میلیاردره چرا داداشم صاحب همه چی بشه چون پسره ولی من هیچ حقی ندارم حتی اجازه رفتن ب خونه مادریم چون دخترم و اینا پسر دوستن از اول هم با رفتارشون آزارم دادن