2821
2789
عنوان

سلام عزیزم

59 بازدید | 3 پست

@رنگین_کمون_83‍ 

ازت خواهش میکنم امام زمان رو برای هداف خودتون بازیچه قرار ندین و با ارائه و به کار بردن نائب امام زمان برای هر شخص و یا هر عنوان ولو بزرگ برای ایشون تصمیم نگیرین 

باشد ک هدایت شوید.

یه صلوات میفرستی برام لطفا  

سلام عزیزم انشاالله اول امام زمان ظهور کنه ..با ظهور حضرت حقیقت آشکار میشه که راه درست و غلط چیه 

مسلم زمان ات رو بشناس تا کوفی دیروز نباشی  

خوده حاج قاسم فرمودن از شئون عاقبت به خیری پذیرفتن ایت الله خامنه ای هس ...من حاج قاسم و شهدا رو بشدت قبول دارم ...شهید هیچ وقت دروغ نگفته 

من شاید به زمانی هم عقیده شما بودم اما یسری اتفاقا افتاد باورم تغییر کرد و مطمینم و یقین دارم که روش رهبری ایت الله خامنه ای ، همون راه امیرالمومنین هست 

خون می چکد از دیده در این کنج صبوری ...

سلام عزیزم انشاالله اول امام زمان ظهور کنه ..با ظهور حضرت حقیقت آشکار میشه که راه درست و غلط چیه مسل ...

من کاری به سلوک و روش ندارم خودتونم میدونید همه الان تو چه جبهه ای هستن استدلال درستی و صحت روش ایشون با قرار دادن عنوان نائب  امام زمان فقط مسیر ذهنی افرادو از ایشون برمیگردونه بزاریم اون اعتقاد عمیق به امامان با بندگان عادی  از بین نره 

یه صلوات میفرستی برام لطفا  

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من کاری به سلوک و روش ندارم خودتونم میدونید همه الان تو چه جبهه ای هستن استدلال درستی و صحت روش ایشو ...

عزیزم من برام مهم نیست «همه»تو چه روشی باشن 

من اگه لیاقت داشته باشم روش شهدا رو انتخاب میکنم 

شهدا هم بشدت به پذیرفتن ولایت فقیه تاکید کردن  

و گفتم ایشون نائب امام زمان هستن، در کل نائب دو دسته هست 

نائب خاص و نائب عام 

نمیتونیم بگیم رهبر نائب خاص امام زمان هست 

اما قطعا نائب عامه محسوب میشه 

و کسی که اسلام رو بپذیره ، مقید به انجام احکام باشه  مرجع تقلیدش رو قبول داره حداقل 

کسی ام ک اسلام رو قبول نداره کلا بحثش جداس

خون می چکد از دیده در این کنج صبوری ...

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز