سلام بچه ها من چند روز ديگه مهمون دارم براي ناهار از اونجايي كه تقريبا ٢٠ نفرت نميرسم همه كارامو صبح انجام بدم. غذام مرفه
اگه شب مرغارو فقط سرخ كنم بزارم يخچال خراب ميشه يا بو ميگيره لطفا اگه ميدونيد راهنماييم كنيد مهمونام رو درواسي دارم اصلا نميخوام غذا خراب شه
خدا جونم هزار مرتبه بخاطر پسر كوچولوم شكر پسرم مامان عااااشقته🙏🏻خودت حافظ و نگهدارش باش🙏🏻دامن همه منتظرارو سبز کن🌹خاله ها برای سلامتی پسرم میشه یه صلوات بفرستید🌹
خدا جونم هزار مرتبه بخاطر پسر كوچولوم شكر پسرم مامان عااااشقته🙏🏻خودت حافظ و نگهدارش باش🙏🏻دامن همه منتظرارو سبز کن🌹خاله ها برای سلامتی پسرم میشه یه صلوات بفرستید🌹
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
نه نه مرغو اصلا شب درست نکنی کهنه میشه خیییلی تابلو..اه😖
آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی! بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برایعمومآزاداست.
نه نه مرغو اصلا شب درست نکنی کهنه میشه خیییلی تابلو..اه😖
شب فقط ميخواسم سرخش كنم صبح بزارم بپزه بد ميشه؟
اره مرغ زود بو میگیره حتما فقط روز مهمونی بپزش. کارایی که می تونی از روز قبل انجام بدی اینه: سالاداتو درس کنی سس نریزی روش. دسر و ژله تو درس کنی. و حتما حتما برنجتو از دیشبش خیس کن.
من همیشه28 و30 ب بالاس مهمونام..مرغ و سوپ و سالاد و خیارماست هم میکنم و گاهی خورشت آلوهم، ولی مرغم رو فردا درست میکنم
اونم مرغ درست کردن من .اوووووو خیییلی خودمو اذیت میکنم ولی دیگه بی نظیر میشه
آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی! بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برایعمومآزاداست.
اره مرغ زود بو میگیره حتما فقط روز مهمونی بپزش. کارایی که می تونی از روز قبل انجام بدی اینه: سالادات ...
مرسي عزيزم