2821
2789
عنوان

سوال دارم✋🏻

90 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها من چند روز ديگه مهمون دارم براي ناهار از اونجايي كه تقريبا ٢٠ نفرت نميرسم همه كارامو صبح انجام بدم. غذام مرفه

اگه شب مرغارو فقط سرخ كنم بزارم يخچال خراب ميشه يا بو ميگيره لطفا اگه ميدونيد راهنماييم كنيد مهمونام رو درواسي دارم اصلا نميخوام غذا خراب شه

خدا جونم هزار مرتبه بخاطر پسر كوچولوم شكر پسرم مامان عااااشقته🙏🏻خودت حافظ و نگهدارش باش🙏🏻دامن همه منتظرارو سبز کن🌹خاله ها برای سلامتی پسرم میشه یه صلوات بفرستید🌹

مهمونام ٢٠ نفرن و غذا مرغه

ببخشيد بابت غلط املايي😖

خدا جونم هزار مرتبه بخاطر پسر كوچولوم شكر پسرم مامان عااااشقته🙏🏻خودت حافظ و نگهدارش باش🙏🏻دامن همه منتظرارو سبز کن🌹خاله ها برای سلامتی پسرم میشه یه صلوات بفرستید🌹

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه نه مرغو اصلا شب درست نکنی کهنه میشه خیییلی تابلو..اه😖

آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست. 
نه نه مرغو اصلا شب درست نکنی کهنه میشه خیییلی تابلو..اه😖

شب فقط ميخواسم سرخش كنم صبح بزارم بپزه بد ميشه؟

اره مرغ زود بو میگیره حتما فقط روز مهمونی بپزش. کارایی که می تونی از روز قبل انجام بدی اینه: سالاداتو درس کنی سس نریزی روش. دسر و ژله تو درس کنی. و حتما حتما برنجتو از دیشبش خیس کن.

نه اصلا ریسک نکن برنجتو شب قبل ابکش کاراتو بکن صبح زود پاشو مرغو درست کن

تیکر بارداری نیست روز بهم رسیدنمونه 6ساله میشیم  عشق❤ از اونجایی شروع شدکه حالم به هیچ چیز خوش نشد اِلا دوست داشتنت💋
نه خراب نمیش.اخرشب سرخ کن بخاب

عزيزم امتحان كردي شما؟

مرغ پخته سفت میشه تو یخچال.

منم مهمونی داشتم 30 نفر مرغامو چیدم تو ماهیتابه فلفل دلمه ای و نمک و زرد جوبه زدم گذاشتم تا صبح جای خنک توی تراس بعد صبح اماده گذاشتم رو گاز

خدایا برام حفظ کن نی نی امو،خانوما در حق هم دعا کنیم

من همیشه28 و30  ب بالاس مهمونام..مرغ و سوپ و سالاد و خیارماست هم میکنم و گاهی خورشت آلوهم، ولی مرغم رو فردا درست میکنم

اونم مرغ درست کردن من .اوووووو خیییلی خودمو اذیت میکنم ولی دیگه بی نظیر میشه 

آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست. 
اره مرغ زود بو میگیره حتما فقط روز مهمونی بپزش. کارایی که می تونی از روز قبل انجام بدی اینه: سالادات ...

مرسي عزيزم

عزيزم امتحان كردي شما؟

مادرشوهرم از اینکارا زیاد میکنه.اخه مهمون ناهار زیاد میره خونه شون.

من که بوی بدی حس نکردم تا حالا.

نمیدونم .شایدم من متوجه نشدم.دوستان که همه شون میگن خراب میشه .بس ریسک نکن عزیزم.

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز