2777
2789

احساس می‌کنم واقعاً اعتماد به نفسم هیچی نیست 😔

هر وقت می‌خوام با کسی حرف بزنم، مخصوصاً موقعیت جدی مثل کاریابی یا مصاحبه، یه جوری حرف می‌زنم که یا سوتی می‌دم یا گند می‌زنم به همه چی 😣

الان مثلاً از کاریابی پیام دادن که زنگ بزنم، انقدر استرس گرفتم که آخرش گفتم بابام زنگ بزنه 😔

کسی بوده مثل من؟ چطوری یاد گرفتین راحت حرف بزنین و خجالت نکشین؟ من واقعاً خسته شدم از این وضع خودم 

اینا همش بر میگردهبه محدودیت ها وارد اجتماع نشدن 

تو سن ۲۱ سالگی خیلی بده واقعا 😞

خیلی جاها تنها برم میترسم گند بزنم‌گیج بازی در بیارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اصن نمیتونم ارتباط بگیرم با کسی

۱۱۲۲۸🤍 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کفِش صاف تره از کف کله منصوریان !😄 سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهاییای ما هزار صفحه نوشت!            میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!

مشکل برمیگرده به رفتار خانواده ،برمیگرده به عدم اعتماد بنفست که بهت منتقل شده باید رو خودت حسابی کا ...

باید چکار کرد

۱۱۲۲۸🤍 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کفِش صاف تره از کف کله منصوریان !😄 سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهاییای ما هزار صفحه نوشت!            میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!

وای منم تا سن ۱۸ سالگی محدود میکنن بعد اون دیگه کاری ندارن ولی چ فایده آسیب هاشم هست

منو هنوزم کنترل میکنن

فقط باید تلقین کنی که میتونی من خودم اینجوری بودم

بخدا ی چند جا تولیدی کار کرده بودم ی سوتی های ریزی داده بودم صاحب کارم جلو همکارم ک حالا اون یکم زرنگ بود من خوب از بچه مسکلات داشتم استرسم دارم جلوی اون خرابم کرد هیچ وقت یادم نمیره 

چند سالته ؟ ببین منم نمی گم کنترل نمیکنن ولی گاهی باید ی سری چیزا رو ازشون مخفی کنی دیگ چون سختگیر آ ...

۲۰

باید چکار کرد

ایشون حتما باید برم پیش مشاور ،اگر نمی‌رم باید آگاهانه مطالعه کنن،یعنی من خودمو بشناسم ضعفمو بشناسم بپذیرم ،خوب بعد برم دنبال درمان ،کتاب بخونم ،مطالعات مرتبط کنم و روشها رو بکار بگیرم.بهترین تراپیست خود آدمه

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

بخدا ی چند جا تولیدی کار کرده بودم ی سوتی های ریزی داده بودم صاحب کارم جلو همکارم ک حالا اون یکم زرن ...

به خودت امیدواری بده الان این جا این جوری شد دفعه دیگه نمیشه این نشون میده خودت به باور نرسیدی به خودت شک داری این خرابکاریها پیش میاد باورت میشه من هنوزم وقتی کسی تلفن میزنه استرس دادم اما به خودم میگم من میتونم انقد کمک کننده اس الان اگه بهترین مشاورم بری میگه فقط خودتو باور داشته باش