2777
2789
عنوان

سنگ کلیه دخترم

408 بازدید | 16 پست

سلام دوستان

ممنون میشم از مامانایی که تواین زمینه تجربه دارن کمکم کنن

دخترم ۴سالشه ازمایش ادرار وخون داشت برای چهارسالگی متوجه شدیم دفع اگزالات وخون توادرار داره...سونو دادیم دیدیم سنگ ۶میلی داره

الان دکترش ازمایش گازخون وادرار۲۴ساعته نوشته...اینی که نگرانم میکنه دکترش گفت فعلا نمیتونیم کاری کنیم سایز سنگ بزرگه...شماتجربه ایی دارین؟خب باید چیکارکنم؟بنظرتون بایه دکتر دیگه مشورت کنم؟البته هنوز ج اب ازمایش گازخون وادرار نیومده ولی خب داشتن سنگش قطعیه

چشم برهم زدنی مردکوچک من بزرگمردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم💓💓

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عرق خارخاسک به کمتر شدن درد و دفع کمک میکنه 

آخی بچم 🥺

به نام کاربریتون دقت نمیکنم ، دقتم کنم یادم نمیمونه ، ممکنه تو یک تاپیک باهاتون خوش بش کنم تو یه تاپیک یک نظر برخلاف نظر شما بدم . تعجب نکنید.مچکرم🙏🏻به کشورتان همیشه وفادار باشید اما به حکومتتان فقط زمانی که لیاقتش را دارد❗️❗️❗️❗ مشتی ما میگیم کارتون خوابیم تو میگی کد پستی محل اقامت؟

فوق کلیه اطفال بردی ؟ سرچ کن یه دکتر خوب پیدا کن اگه فکر میکنی این دکتره کارش خوب نیست

این دکتر متخصص اطفال وفوق تخصص کلیه اطفال ومجاری ادراری...اخه چراگفت نمیتونیم الان کاری بکنیم...همش میترسم سنگ حرکت کنه

چشم برهم زدنی مردکوچک من بزرگمردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم💓💓
چیز خاصی نیست پسرم منم دو تا ۴ میل داره. و دکتر گفت هر سال سونو بده و پیگیری کنیم همین اب زیاد بخوره ...

تا۵میل میشه دفع شه ولی این ۶میل هست و با دخالت پزشکی باید رف شه این دکترهم گفت فعلا نمیتونیم کاری بکنیم همش میترسم حرکت کنه...نوع سنگ پسرت چیه؟ازمایش گازخون هم دادی؟

وای الهیبنظرم ببر دکتر های دگ، سنگ کلیه خیلی دردناکه بچه گناه دارهچطوری هیچ کاری نکنید

نمیدونم والا همین حرفش نگرانم کرده...دخترمم ضعیفه ۴سالشه وزنش ۱۲ونیم واقعا تحمل دفع سنگ نداره نمیدونم چیکارکنم 

دکتر واسش قرص سیستون هیمالیا تجویز نکرد؟

نه منتظره جواب ازمایش ادرار ۲۴ساعته بیاد...تواین اندازه سنگ دارو تجویز میکنن بزرگ‌نشه یادارو میدن خوردشه؟من اصلا تجربه ندارم تواین زمینه بابام سنگ کلیه داره که ۳بار عمل کرد اصلا تجربه دفع شن یا سنگ نداشتیم

تا۵میل میشه دفع شه ولی این ۶میل هست و با دخالت پزشکی باید رف شه این دکترهم گفت فعلا نمیتونیم کاری بک ...

نه فقط سونو دادیم و دکتر هم چیز خاصی نگفت فقط گفت اب زیاد بخوره. و گفت بزرگ نیست که بدیم با دستگاه سنگ رو خورد کنند و دفع بشه فکر کنم گفت زیر هفت میل موردی نداره. البته دقیق یادم نیست

نه فقط سونو دادیم و دکتر هم چیز خاصی نگفت فقط گفت اب زیاد بخوره. و گفت بزرگ نیست که بدیم با دستگاه س ...

خداکنه دخترمنم بتونه دفع کنه ...

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز