2777
2789
عنوان

اختلاف قدی اینا چطوره

218 بازدید | 47 پست

بنظر خودم ک خوب نیس 

ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟  گفتم: بحث نکردن با افراد نادان  گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه  گفت:نمیشه  گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

زندگی خودشونه اما خوب نیست اصلا

اره یجوریه بنظرم

ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟  گفتم: بحث نکردن با افراد نادان  گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه  گفت:نمیشه  گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉

خوب نیست

دختره انگار دختره شوهرشه

افتضاحه واقعا فیل وفنجون

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

ب ما ربطی نداره 

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

به نظر منم سر مون تو خشتک زندگی مردم نکنیم

مردم خودشون به اشتراک گذاشتن دوست عزیز 

افتضاحه واقعا فیل وفنجون

😂🤦🏻‍♀️حس بدی میگیرم ازشون

ب ما ربطی نداره

پس چرا عمومیش کردن ؟

هر چیزی که دو طرف نسبت به هم تفاوت خیلی فاحشی داشته باشند قد سن وزن چهره اینا که تو نظر اول به چشم میاد به نظر شخصی من فقط یه طوریه بعدش چیزهایی که تو نظر اول به چشم نمیاد مثل تحصیلات و اینها بازم اختلاف فاحش نباشه 

😂🤦🏻‍♀️حس بدی میگیرم ازشون

منم 

یادمه اوایل ازدواجشون محتواشون همین تفاوت قدی بود😂😂

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

آی دلم خنک شد حرف حق آخه به ما چه اونها با هم خوبن مشکلی ندارن مهم اینه علف به دهن بزی شیرین بیاد

خب پس چرا عمومی میکنن اگه به کسی ربطی نداره خصوصی نگهش دارن عزیزم