2777
2789
عنوان

دیگه خونموباهیچ خونه ای عوض نمیکنم

266 بازدید | 18 پست

چند وقته که تصمیم دارم ؟خونموعوض کنم یااپارتمان

دلیلشم بخاطر پایین شهر بودن و اینکه اندازه آپارتمان تمیز ولوکس نیست.

تا اینکه دیروز جاریم دعوتمون کردخونش

بچه‌ای من عادت دارن با صدای بلند توحیاط بازی کنند تا اینکه پنج دقیقه بعدهمسایشون اومد تذکر داد

بچه‌ای که آروم کردیم نیم ساعت بعد یکی دیگه اومد گفت صداتون بلنده داریم استراحت میکنیم حالا هفت غروب ماهم بلند حرف نمی‌زند

یعنی لحظه شماری کردم برگردم خونم

یه چیزایی جاریم تعریف کردکه شاخ دراوردم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ماها که خونه تو ویلایی بزرگ شدیم نمیتونیم آپارتمان نشینی رو تحمل کنیم!!

یه دوره مارو جو گرفت و رفتیم آپارتمان نشینی، ۶ ماه نشد برگشتیم و دوباره ویلایی گرفتیم.

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

ماها که خونه تو ویلایی بزرگ شدیم نمیتونیم آپارتمان نشینی رو تحمل کنیم!!یه دوره مارو جو گرفت و رفتیم ...

واقعن پنج دقیقش برای من پنج سال بودهمش خجالت می‌کشیدم همش چپ چپ نگامیکردم بچهامو

ولی فکر میکردم سخته ولی نه انقد

شایدم همه اینطورنباشن جاریم بنده خدا اینطوریه

نمی‌دونم هرچی بود بد بود 

بااینکه دویست متربودعینه لونه مرغ بود بازم

بنظر من حیاط خیلی مهمه خیلی اونم شخصی نه مشاع

یسری همسایه ها کم طاقتن یا بهتره بگم شعور همسایگی ندارن خب هفته ای یک بار مهمون برای هرکسی میاد ادم ...

خیلی بنده خدا دلم واسه جاریم سوخت

گفت جرعت ندارم سبزی سرخ کنم یا بچم جوجه بخره

حالا من محله ازون پایین تر میشینم

خونمم لوکس نیست ولی هروقت بخوام مهمونی میگیرم بچه ام بازی میکنن حیاط توحیاط سبزی سرخ میکنم آشپزی میکنم آهنگ با صدای خیلی زیاد می‌زارم

کسی بخدا کارنداره

خیلی بنده خدا دلم واسه جاریم سوختگفت جرعت ندارم سبزی سرخ کنم یا بچم جوجه بخرهحالا من محله ازون پایین ...

منم اپارتمان زندگی میکنم مشکل خاصی فعلا نداشتیم فقط در حد اینکه اخر هفته مهمون داشتنی 12 به بعد صدای موزیک زیاد باشه محترمانه میگن یکم کم کنید

تاپیک قبلم در مورد همسایه بود...الان همش دارم خودخوری می‌کنم چرا جوابش رو دادم

ای بابا خواندمش چقدر بدبه اون چه ربطی داره اخه

بخدا اینجاروبفروشم میتونم لونه مرغ بالاشهر اپارتمان بخرم ولی صدسال این کار نمیکنم ارامش خریدنی نیست بنظرم

بااینکه خونم سی چهل متره ولی حیاطش خیلی بزرگه قدیمی هم هست ولی توحیاطش همه چی گذاشتم حداقل زندگی میکنم چیه آپارتمان اخه

منم اپارتمان زندگی میکنم مشکل خاصی فعلا نداشتیم فقط در حد اینکه اخر هفته مهمون داشتنی 12 به بعد صدای ...

خدارشکر 

شانسته اجی که همه همسایه‌ هات خوب در مدت

ولی بحث من سر مراعات کردنه

واسه من که سخته مخصوصن با بچه نمی‌دونم حالا