2777
2789
عنوان

عمل لیزیک چشم

47 بازدید | 5 پست

سلام به همگی

کسی هست که به تازگی عمل لیزیک کرده باشه ؟

از مراقبت های قبل و بعد عمل سوال داشتم

مراقبت های بعد رو احتمالا توی کلینیک میگن ولی من نمی دونم برای قبل عمل هم نیازه چیز خاصی بخوریم یا کار خاصی انجام بدیم ؟!! یا وسیله خاصی رو روز عمل همراهمون ببریم ؟؟؟

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics

سلام ، نه کاری نیاز نیست ، همون روز که عمل میشی هیچی نمیفهمی ، از فرداش سوزشت شروع میشه و باید قطره ...

راستش همسرم چهارشنبه وقت عمل داره . برای اون می پرسم

شما هم بعد عمل تا یه مدت تار می دیدین ؟؟؟ تاری دید در چه‌ حده ؟ آیا در اون حدی هست که نتونه رانندگی کنه ؟ یا کمتر ؟

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Free Glitter Graphics

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

راستش همسرم چهارشنبه وقت عمل داره . برای اون می پرسمشما هم بعد عمل تا یه مدت تار می دیدین ؟؟؟ تاری د ...

آره تاری دیدم وحشتناک بود ، اصلا هیچیو درست نمیدیدم ، در حدی که ترسیده بودم بد عمل شده باشم،  رانندگی که ممنوعه دختر ، خیلی خطرناکه ها ، باید خونه بمونه حتما ، بگو ریسک نکنه.

بعد خود دکتر بهش میگه یه چیز پلاستیکی مثل لنز رو از چشمش باید بره براش دربیاره 

مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم...🤰🤱

آره تاری دیدم وحشتناک بود ، اصلا هیچیو درست نمیدیدم ، در حدی که ترسیده بودم بد عمل شده باشم، رانندگ ...

ای بابا چقدر وحشتناک

البته من خودم ۱۶ سال پیش عمل کردم . چیزی از عملم یادم نمیاد . فقط یادمه شب اول خیلی درد داشتم اما دیگه از تار شدن و غیره هیچی یادم نیست و نمی دونم در اون حدی تار بود که نتونم رانندگی کنم یا نه . اینم یادمه که از همون لحظه اول بعد عمل مجبور بودم عینک آفتابی بزنم 

Free Glitter Graphics