2821
2789
عنوان

عمل لیزیک چشم

49 بازدید | 5 پست

سلام به همگی

کسی هست که به تازگی عمل لیزیک کرده باشه ؟

از مراقبت های قبل و بعد عمل سوال داشتم

مراقبت های بعد رو احتمالا توی کلینیک میگن ولی من نمی دونم برای قبل عمل هم نیازه چیز خاصی بخوریم یا کار خاصی انجام بدیم ؟!! یا وسیله خاصی رو روز عمل همراهمون ببریم ؟؟؟

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics

سلام ، نه کاری نیاز نیست ، همون روز که عمل میشی هیچی نمیفهمی ، از فرداش سوزشت شروع میشه و باید قطره ها مرتب بریزی و جای تاریک وایسی

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم🤰و بالاخره ۱۷ اسفند ۴۰۴ بی بی چکم مثبت شد😭😍خدایاشکرت🌱مامانی تو قشنگ ترین هدیه ی تولدم شدی🎊🥹💕۲۴ اسفند ۴۰۴ رفتم دیدم قلب کوچولوت تشکیل شده،قربون قلب کوچولوت بشم🥹💓5 اردیبهشت تو سالم بودیو دکتر احتمال داد که یه گل دختری،امیدوارم به سلامت بغلت بگیرم مامانی🤱

سلام ، نه کاری نیاز نیست ، همون روز که عمل میشی هیچی نمیفهمی ، از فرداش سوزشت شروع میشه و باید قطره ...

راستش همسرم چهارشنبه وقت عمل داره . برای اون می پرسم

شما هم بعد عمل تا یه مدت تار می دیدین ؟؟؟ تاری دید در چه‌ حده ؟ آیا در اون حدی هست که نتونه رانندگی کنه ؟ یا کمتر ؟

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Free Glitter Graphics

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

راستش همسرم چهارشنبه وقت عمل داره . برای اون می پرسمشما هم بعد عمل تا یه مدت تار می دیدین ؟؟؟ تاری د ...

آره تاری دیدم وحشتناک بود ، اصلا هیچیو درست نمیدیدم ، در حدی که ترسیده بودم بد عمل شده باشم،  رانندگی که ممنوعه دختر ، خیلی خطرناکه ها ، باید خونه بمونه حتما ، بگو ریسک نکنه.

بعد خود دکتر بهش میگه یه چیز پلاستیکی مثل لنز رو از چشمش باید بره براش دربیاره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم🤰و بالاخره ۱۷ اسفند ۴۰۴ بی بی چکم مثبت شد😭😍خدایاشکرت🌱مامانی تو قشنگ ترین هدیه ی تولدم شدی🎊🥹💕۲۴ اسفند ۴۰۴ رفتم دیدم قلب کوچولوت تشکیل شده،قربون قلب کوچولوت بشم🥹💓5 اردیبهشت تو سالم بودیو دکتر احتمال داد که یه گل دختری،امیدوارم به سلامت بغلت بگیرم مامانی🤱

آره تاری دیدم وحشتناک بود ، اصلا هیچیو درست نمیدیدم ، در حدی که ترسیده بودم بد عمل شده باشم، رانندگ ...

ای بابا چقدر وحشتناک

البته من خودم ۱۶ سال پیش عمل کردم . چیزی از عملم یادم نمیاد . فقط یادمه شب اول خیلی درد داشتم اما دیگه از تار شدن و غیره هیچی یادم نیست و نمی دونم در اون حدی تار بود که نتونم رانندگی کنم یا نه . اینم یادمه که از همون لحظه اول بعد عمل مجبور بودم عینک آفتابی بزنم 

Free Glitter Graphics

ای بابا چقدر وحشتناکالبته من خودم ۱۶ سال پیش عمل کردم . چیزی از عملم یادم نمیاد . فقط یادمه شب اول خ ...

آره باید عینک آفتابی زد همش ، درسته

1
5
10
15
20
25
30
35
40