2777
2789
عنوان

یایسگی زود رس

333 بازدید | 13 پست

• سلام دوستان 

من 23 سالمه یک ماه پریود نشدم .ازمایش دادم lh , fsh خیلی بالا بود گرگرفتگیمم زیاد بود طوری ک کلافم میکرد . تو سونمم تخمدانام کوچیک شده و هیچ فولیکولی ندارم .دکترا میگن یایسگی زود رس گرفتم ولی برای اطمینان با تجویز .قرص استرادیول دوفاستون مصرف کردم ی ماه پریود شدم از روز 15 پریودی فقط قرص دوفاستون خوردم و الان خبری از پریودی نیست 40 روزاز اخرین پریودیم میگذره دوباره ازمایش fsh دادم میزانش نسبت ب ازمایش قبلی نصف شده و پایین اومده ....این پایین اومدن تاثیر قرصاست؟ کسی بوده این علایمو داشته باشه و درمان شده ؟ دکتر خوب تو مازندران میشناسین بخوام تحت نظرش باشم ؟ دکتر زینال زاده  بابل رفتم متاسفانه ایشونم همین تشخصیصو دادن  البته ازمایش دوممو نشون ندادم ولی گفت نباید زیر 12 باشه در غیر این صورت یعنی یایسه شدی! (دکتر توحید املی تجویز قرصارو بهم داد)اگ کسی این پزشکارو میشناسه راهنماییم کنه لطفا))))):    

عزیز شما احتمال اینکه از طب سنتی جواب بگیری خیلی خیلی بیشتره بهت این و توصیه میکنم خیلی ها رو دیدم با اون روش باردار شدن ولی یه شخص مطمئن و کار بلد 

مرا دعا کن شاید نزدیکترازمن به خدا ایستاده باشی..........

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم بچه داری؟ اگه دکتر خوب تو مازندران پیدا نکردی به نظرم حتما به شهر های دیگه برو ، سن یائسگی مادرت و اطرافیانت چند بوده؟

دخترم، تمام تلاش ها ، تمام دویدن ها و نرسیدن ها تمام شکستن ها ،فدای اشک هایی که از شوق شنیدن خبر آمدن تو می ریزم  🍀🍀
اخه سیکل درمان طولانیه و هر سه ماه باید چک بشم .میخوام ی پزشک خوب در دسترس تر باشه     &nb ...

عزيز دلم درمان اوليه رو حتما برو دكتر خيلي خوب

يكي از دوستان من تحت نظر بود برا همين مشكل ولي سن بالاتر حدود ٣٤ سالش بود

اما تو خيلي سنت كم هست حتما دكتر خوب هر جا شده برو تا كاملا درمان بشي 

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
نه ی ماهه عقد کردم     ....مادرم 47 سالشه هنوز یایسه نشده

عمه هات مادربزرگ پدري

برا اين چيزا اونا رو ميپرسن

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

حتي دوست من ك تحت درمان بود ناخاسته باردار شد

استرس اصلا برات خوب نيست نگران نباش ب دنبال درمان باش الان همه چيز راه حل داره

سلام

معمولا روند مشکلات یائسگی  بین1 تا 5 سال طول می کشد و خانمهایی که قبلا مشکلات نامنظمی داشته باشند بیشتر با مشکلات یاسگی دست و پنجه نرم خواهند کرد.

درمان

1-گیاه پنج انگشتی یا قرص گیاهی ویتاگنوس

2-سبزی کاسنی روزی (هفت برگ)

3-یک قاشق چای خوری رازیانه در یک استکان اب جوش

4-  شربت زعفران عسل یا اضافه کردن زعفران به حلوا یا غذا

5-دارچین یا اضافه به قیمه یا حلیم

6- کاهو بدون سس همرا با غذا

7-باقلا به صورت ابپز یا باقلا پلو در صورتی که قند یا چربی بالا ندارند می توانند با کره محلی و خرما یا  به همراه نان سنگک باقلا را بخورند.

8-پودر هلیله سیاه+شکر سرخ+مصطکی هر ده روز یک چایخوری.

همیشه ۱۸ساله هستم  

[QUOTE=57414338]عزيز دلم درمان اوليه رو حتما برو دكتر خيلي خوب يكي از دوستان من تحت نظر بود برا همين مشكل ولي سن با ...[/QUO

سلام من ۳۷ سالمه و دچار یائسگی زودرس شدم و دارم دارو می خورم یه ماه شدم ولی یه ماه نه خدایی نکرده ممکنه من با دارو نشم پریود؟