2777
2789
عنوان

باردار نمیشم...

1745 بازدید | 53 پست

هشت نه ماهه اقدامم باردار نشدم پریودام هم از وقتی یادمه همیشه نامنظم بوده . الانم روز چهلم پریودمه ولی هنوز پریود نشدم و بی بی هم منفیه.  خیلی اینجوری پیش اومده که پریودم دیر بیاد.  میخوام برم دکتر ولی قبلش میخوام پریود شم چکار کنم که پریودم زود بیاد؟  چکار کنم باردار شم؟ دکتر برم چه میکنه آمپول تحریک تخمک میده؟  . قبلا دکتر سونو رفتم تنبلی تخمدان دارم قرص مدروکسی پروژسترون داده بازم باردار نشدم 

ناراحتم آخه اینم شد وضع پریود. هیچ وقت یادم نمیاد حتی دو ماه پشت هم منظم پریود شده باشم خیلی ناراحتم چرا مثل ادم نیست پریود های من. چرا هیچی سره جاش نیست تا من باردار بشم 

منم با تمام وجودم از خدا بچه میخوام یعنی تموم وجودمو گرفته حسرت میخورم دوست دارم بچمو بغل کنم نوازشش کنم بهش غذا بدم یواش یواش دیگه داره داغونم میکنه از ته دلم میخوام ان شالله خدا بهت یه نینی خوشکل بده من تازه سه ماهه تو اقدامم اینجوریم ان شالله نینی دار شیم

psychometrist.ir  (تست های شخصیت و روانشناسی و پرسشنامه  ) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اول برو دکتر شاید مشکلت اصلا این قدرا هم بزرگ نباشه که داری خودت رو اذیت میکنی ، تنبلی تخمدان هم درست میشه نگران نباش، منم بعد هفت ماه باردار شدم ، دقیقا ماهی که گفتم بی خیال اصلا نمیشم که نشم چیکار کنم وبهش فکر نکردم باردار شدم ، استرس خودش جلوی بارداری رو میگیره

منم پريودام هميشه نامنظم بود البته بيشتر دير به دير بود تا نامنظم دو ماه سه ماه يكبار بود منم عشق و حال ميكردم كه بهتر راحتترم، بعد براي بارداري رفتم دكتر گفتم سونو كرد گفت همه چي نرماله و تو طبيعتت اينطوره!!!!!! خلاصه منم اومدم خونه و اقدامو شروع كرديم بدون اينكه روز تخمك گذاري بدونم كيه ولي خداراشكر ماه دوم باردار شدم با كمال تعجب و ناباوري!!!!! اينا را گفتم كه بدوني اصلا ناميد نباش و فقط آروم باش مطمئن باش بزودي نتيجه ميگيري بالاخره ميشه مشكل حادي نداري كه

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

خب شما ک میدونی تنبلی داری باید همش تحت نظر باشی دارو بگیری تا پریود مرتب بشی .پریود نامرتب یعنی تخمک گذاری نامعلوم .موفق باشید

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

ورزش منظم فقط درستت ميكنه ووزنتو كم كني من اولين باركه پري شدم دفعه ي دومش يكسال طول كشيد دومين بار بود بعد به مرور شد سه ماه يه بار تا ورزش كردم منظم شد الان دوباره چند وقت يه بار نميشم وچون اقدامم سريع ميرم دكتر امپول ميده اين دفعه از دادم ببينم چرا بازبازي درمياره ورزش خيلي موثر بوده برا من 

😎😎
منم پريودام هميشه نامنظم بود البته بيشتر دير به دير بود تا نامنظم دو ماه سه ماه يكبار بود منم عشق و ...

منم اصلا نمیدونستم روز تخمک گذاریم کی هست فقط دیگه جلوگیری نمیکردم و بی خیال بودم

عزیزم تاخیرت بخاطر تنبلیه چند روز گرمی و قاعده آور مثل سیاهدونه و زعفران و اینا بخور اگه نشدی برو دکتر پروژسترون میده پریود میشی بعدش داروی تحریک تخمک گذاری میده تا فولیات تقویت شه ایشالا ک باردار میشی خیلی زود.ضمنا نه ماه ک هیچی میس گلم اگه با دارو تحریک باز خدا نکرده باردار نشدی.آزمایش و سونو انجام بده ببین مشکلت چیه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
منم با تمام وجودم از خدا بچه میخوام یعنی تموم وجودمو گرفته حسرت میخورم دوست دارم بچمو بغل کنم نوازشش ...

منم خیلی بچه دوست دارم تو این چن مدت اقدام یعنی ده سال پیر شدم انقدر که هر ماه منتظر بودم و نشده امروزم که بی بی باز منفی شد از صبحه زوده فقط دارم زار زار گریه میکنم

منم اصلا نمیدونستم روز تخمک گذاریم کی هست فقط دیگه جلوگیری نمیکردم و بی خیال بودم

دقيقا ما هم همينطوري بوديم جلوگيري نداشتيم البته يك روز در ميون رابطه داشتيم چون نميدونستم كي تخمك گذاريه

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷