2777
2789

از همه جا فشار رومه هرجور که فکر کنی مالی روحی جسمی همه جوره بچم رفت آواره شدم همه چی رفت یه شوهرم مونده که اونم دارن زور میزنن به هر روشی که جدامون کنن یه نذر میخواستم که رد خور نداشته باشه زندگیم از این وضع دربیاد من مشکلی ندارم میدونم اینجور نمیمونه تحمل میکنم میدونم اینجور نمیمونه شوهرم کم اورده میترسم ول کنه همه چیو حتی منو بره 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دوست عزیز بعضیا میگن از یه امام یا امامزاده یا مثلا ذکر یا سوره یا شهید یا نذر نمک یا نون و.....نتیجه گرفتن بعضیام میگن نتیجه نگرفتیم

مهم همون حالت اضطرار هست و اینکه ادم تنها امیدش خدا باشه و خوبان عالم رو واسطه قرار بده،

بعضی چیزا فقط معجزه میتونه حلش کنه اما بعضی چیزا راه حل داره و درکنار نذر و دعا باید براش تلاش کرد و خداهم برکت میده و زودتر گره باز میشه

توسل کن به مشکل گشای دو عالم امام علی بحق فاطمه زهرا که  ایام فاطمیه هم هست  شفاعت کنن خدا زودتر حاجت روات کنه ان شاالله