هدیه۲۱ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/05 تعداد پست: 7412 عنوان حس بدی ب خودم دارم سرزنش نکنین 102 بازدید | 9 پست چرا وقتی یجایی دست جمعی یا بهتره بگم ی جمع همگانی دوستای مدزسمو میبینم کسی نمیاد جلو سلام کنه؟ از کنارت رد میشن اما هیجی ینی من اینقد منفورم ؟ ادم بدی نبودم همیشه ساکت دزسخون کلاس بودم الانم تیپ شخصیتم درسته حس کمبود اعتمادبنفس دارم 1404/08/12 | 02:51 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
iiiikimi عضویت: 1402/08/10 تعداد پست: 236 طبیعیه که اینجور رفتار کننخود من به شخصه جذب آدمایی میشم که اعتماد به نفس بالایی دارناصلا به درونگرا بودن و برونگرا بودن ربطی نداره
هدیه۲۱ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/05 تعداد پست: 7412 طبیعیه که اینجور رفتار کننخود من به شخصه جذب آدمایی میشم که اعتماد به نفس بالایی دارناصلا به درونگر ... ینی چون خو کم بینم؟
mahoormm عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 8626 ن بابا کلا ادم ها نسبت بهم سرد شدن اصلا ربطی به تو ندارم منم دوست مدرسمو دیدم خودمو زدم به ندیدن دیگه چند سال گذشته ازهم دور شدیم
iiiikimi عضویت: 1402/08/10 تعداد پست: 236 ینی چون خو کم بینم؟ اعتماد به نفست پایینهکم بین نیستی باید خودتو دوست داشته باشی همه جوره انرژیتو اونوقت میفهمن بقیه و باهات اکی میشن زود
هدیه۲۱ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/05 تعداد پست: 7412 اعتماد به نفست پایینهکم بین نیستی باید خودتو دوست داشته باشی همه جوره انرژیتو اونوقت میفهمن بقیه و ب ... من بگم تپلم واسه همین اعتماد بنفس ندازم وگرنه جهرم قشنگه
iiiikimi عضویت: 1402/08/10 تعداد پست: 236 من بگم تپلم واسه همین اعتماد بنفس ندازم وگرنه جهرم قشنگه خب تپل باشی مشکلش چیه؟ وقتی خودتو دوست داشته باشی به چشم همه قشنگ میایدوستی دارم که تپله شایدم توپر بگم بهتر باشه ولی واقعا اعتماد به نفسش بالاست آدم کیف میکنه وقتی باهاش میشینه حرف میزنهبه ظاهر نیست واقعا
هدیه۲۱ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/05 تعداد پست: 7412 خب تپل باشی مشکلش چیه؟ وقتی خودتو دوست داشته باشی به چشم همه قشنگ میایدوستی دارم که تپله شایدم توپر ... همسرم سفر چین هس این مدت خیلیی لاعر شده همش استرس دارم بیاد ببینه من هنوز همونم لاغر نشدم صدحال یزنه خیلی قکرم درگیره
خوروشسبزی عضویت: 1404/06/23 تعداد پست: 950 همسرم سفر چین هس این مدت خیلیی لاعر شده همش استرس دارم بیاد ببینه من هنوز همونم لاغر نشدم صدحال یزنه ... برای خودت باش عزیزدلم همین استرس کلی ضرر داره بخدا بزن بیخیالی خوش باش بالا