2777
2789

من

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تو تل یه جمع خودمونی ساختیم برای دورهمی، خنده، بحث، رفاقت و حال خوب 😎نه قوانین عجیب داریم، نه حرف ا ...

بدم نمیاد بیام توش

قشنگا نفری یه صلوات بفرستید برام

حضور شما در تاپیک ثبت شد🦦

تشکر😂

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

سلام دخترا من بهارم ۲۸ سالمه اسممو تا لحظه ای که لاغر نشم و به وزن دلخواهم نرسم میزارم سوگولی قاجار😁

جونم براتون بگه که من توی یه دوره کوتاه از وزن ۷۸ شدم ۵۵ ولی با رژیم سخت ومشکلات هورمونی که دهنمو سرویس کرد

الان هرکاری میکنم نمیتونم برگردم به رژیم🥹ذهنم گرسنس همش نمیدونم چیکار کنم چجوری درمانش کنم

قدم ۱۶۸ باید بشم ۵۵ حتی دکتر گفته تا ۵۳ جادارم چون درصد چربی بدنم بالاس🥹

همشم دارم خرج مکمل مربی میکنم ولی اراده ندارم

راهی دارید برای این مشکل؟🙃

لعنت به خواب ظهرشبا مثل جغد بیدارم هر چند امشب یه جا 💩 کردم به اونم فکر میکنم 😂

😂😂😂

2790
2778
2791
2779
2792