2777
2789
عنوان

حرکات جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 52 پست
من شنیدم نی نی های که تو دل شیطونن و شبا بیدار...بعد تولدم همینن😁😁

وای خدابه دادم برسه مامانم میگه پسره که اینقدشیطونه ولی دوتادکترگفتن دختر

امیدت فقط به اون بالایی باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکترم گفت بعدغذاتویکساعت ۴بارتکون بخوره یبارشمردم ۲۸بارتکون خورد

یه ماشاالله هم بگو به بچمون عزیزم 

برای چیزی که پنج سال دیگه ارزشی نداره بیشتر از پنج دقیقه غصه نخور.😮‍💨.کانال دعا برای هرنوع مشکلی خیلی عالی و مجرب نذر کردم جواب گرفتم به بقیه هم معرفی کنم khodavakaenat@
نمیدونم فقط اولین سونو طول سرویکس زده.

نگران نبا اگر نرماله😘چشمی که نمیشه رحم و اندازه گرفت خیلی..اهمیت نده

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
وای خدابه دادم برسه مامانم میگه پسره که اینقدشیطونه ولی دوتادکترگفتن دختر

به نظرم دخترا شیطونتر شدن 😤😤😤

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

یه سوال دیگه شما هم وقتی میخوابید یا جابجا میشید یهو یه جاییشو زیرتون حس میکنید.😭 نخندیدا ولی لهش نکنم. دو سه روزه یهو جا بجا میشم بعضی وقتا حس میکنم یه چیزیش رفت زیرم بعد جابجا میشه خودش

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋
یه سوال دیگه شما هم وقتی میخوابید یا جابجا میشید یهو یه جاییشو زیرتون حس میکنید.😭 نخندیدا ولی لهش ن ...

آره منم این حسودارم

امیدت فقط به اون بالایی باشه

نه با با گوش ندید به این حرفا 

من سر دختر اولم خیلی تکون نمیخورد تنبل تنبل البته جفتش قدامی بود دنیا که اومد شب و روز برام نگذاشت بیچارم کرد

دختر دومی رو خیلی زود تکوناش رو حس کردم ولی خیلی اذیت نکرد جفتش خلفی بود 

دنیا اومد شبا اصلا خواب نداشت

پسرم کم تحرک جفتش خلفی دنیا اومد خوابش خوب بود اذیت نکرد

الان این گوگولی پدرم رو دراورده حالا چی بشه نمیدونم ولی سوره ی ولیعصر زیاد میخونم

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹