انقدر پاهام درد میکنه کشاله رونم کش میاد شبا نیمه نشسته خوابم وقتی هم بیدار میشم انگار از روم رد شدن اما دائم میفهمم لگد میزنه خداروشکر
برای چیزی که پنج سال دیگه ارزشی نداره بیشتر از پنج دقیقه غصه نخور.😮💨.کانال دعا برای هرنوع مشکلی خیلی عالی و مجرب نذر کردم جواب گرفتم به بقیه هم معرفی کنم khodavakaenat@
ای جاااااااااان کی نی نی من لگد میزنه قربون پاهاش برم
بستگی به خیلی عوامل داره
به اینکه بچه چندم باشه
پسر باشه یا دختر
نحوه ی قرار گرفتن جفتش چطور باشه
من این یکی رو از هفته ی ۱۵ حرکتش رو کامل میفهمیدم
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹
یه سوال شما دکتر که میرید ارتفاع رحمتون رو هم میگیره؟
من یکبار گرفتن نرمال بود دیگه نه مگه ماهای بالاتر
برای چیزی که پنج سال دیگه ارزشی نداره بیشتر از پنج دقیقه غصه نخور.😮💨.کانال دعا برای هرنوع مشکلی خیلی عالی و مجرب نذر کردم جواب گرفتم به بقیه هم معرفی کنم khodavakaenat@
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹
من از هفته ۲۸ میگه رو کمر بخواب بعد متر میزاره.😑 بعد گفت ارنفاع رحمت کمه. بعد نگاه سونو کرد گفت نه سونو طبیعی هست. حالا همون ارتفاع رحمت کمه داره مغز منو میخوره. هی توهممیزنم نکنه اب دورش کم شه نفهمم. یا چیزی
منم هفته ۲۵ نرمال بود هفته ۲۹ گرفت گفت کمه😑 استرس که به جونم انداخت بعد سونو رو نگاه کرد گفت سونو خوبه. الان رو مخمه هی میرم جلو اینه شکمم رو نگاه میکنمشکمم کوچولوعه اخه
من شنیدم نی نی های که تو دل شیطونن و شبا بیدار...بعد تولدم همینن😁😁
ای داد
من که هم صبح میجنبه هم شب