سلام شبتون بخیر من امشب اینجارو وارد شدم شاید یکم آروم شدم انگیزم برگشت
بهارم ۲۸ سالمه طی ۴ ماه با رژیمای سخت از ۷۸ شدم ۵۵ ولی دهنم سرویس شد تغیرات هورمونی شدید و... اما الان ۲ ماهه ول کردم رژیمو هرکار میکنم نمیتونم برگردم به روتین وزنمم شده ۶۷ نمیدونم چیکار کنم🥺
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خوابت بهم میریزه اگه تپش قلب و حساسیت به قهوه هم داری نخور
اون یکی هم بد نیس ولی به شرط رعایت کردن کالری مجاز مصرفی
وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱
کاش حرف دهنتو بفهمی بعد ریپ بزنی ک چی یکیو بگیری بگی معتادی ت چربی تا حلقوم گرفتت دلیل نمیشه ب بقیه ...
نه عزیزم کن علمش دارم و نمیشه
یه قرصم بخور ادبیات و شعورت ببره بالا
وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱
کاش حرف دهنتو بفهمی بعد ریپ بزنی ک چی یکیو بگیری بگی معتادی ت چربی تا حلقوم گرفتت دلیل نمیشه ب بقیه ...
منم اطرافم دیدم یکی قرص گیاهی عطاری میگرفت کلی باهاش لاغر شد والا سالم تراز منم هس😅 هیچ ضرری براش نداشت به منم گفت ولی من تو این موارد حساسم جرات نکردم