2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم  میشه به منم بگی عزیزم حست چیه درباره اینا که آیا در آینده پشیمون میشه از رفتن؟ به من علاقه مند میشه و میفهمه زود قضاوت کرده؟ برمیگرده؟

چه فکری میکنه راجع به من داره کلا 

آیا من امسال عقد میکنم

*جهت فان*

مگس نر اطرافم نیست

اسی تو ولی ج بده

دل ب کار بدیاااا

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

ما یک ماهه که خانواده شوهرم بیرونمون کردن بچم سقط شد بنظرت خانواده شوهرم پدر مادرش دست از سرمون برمیدارن و شوهرم دیگه سمتشون میرم؟ شرایط زندگیم خوب میشه؟لم غصم برطرف میشه؟

میشه بگی من کی خوب میشم جسمی

زن ای چ سوالیه😂😑😂

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

من باطل سحر گرفته بودم پارتنرم خوب شد چون بینمون دعای شدید بود خودم گرفته بودم

بعد چندروزه دوتادستور دیگه از گوگل همزمان انجام دادم هنوز اون یکی تموم نشده بود یه دفعه انرژی منفی گرفتم اونم حرفای موقع دعاها رو باز زد انگار بهش برگشت اونا

چرا اینجوری شد؟

برات آیت الکرسی میخونممیشه بگی با امیر وارد رابطه میشم یا نه؟اکه اره جطوری و کی؟الان در حال حاضر حسی ...

امکانش کمه طرف میدونه ازش خوشت میاد و‌احتمالا توی رابطه باشه