2789
عنوان

اقدامی های......🙌

232 بازدید | 7 پست

من تو تاپیک اقدامی های مهر۹۶، آبان، آذر، دی، بهمن ، اسفند و فروردین ۹۷ شرکت کردم 😎

میخواستم اعلام حضور کنم! 🙋

اگه ماه اول اقدام باردار شده بودم الان درحال بستن ساک بیمارستان بودم! ولی در حقیقت همچنان سخت مشغول اقدامم

من کلا بدشانسم! همه آزمایش هامون خوبه ، دکترم کلومیفن داد بهم اگه این ماه باردار نشم برم عکس رنگی!!!!  

روز ۱۲سیکلم! خواهش میکنم واسم دعا کنید🙇

من خیلی گناه دارم😭

خودم تک فرزندم از بچگی تو حسرت نی نی ام!

خلاصه محتاجم به دعاتون!

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
درکت میکنم انتظار سخته  من امروز 26پریه و بی بی چک گذاشتم منفی شد دیروز مثبت شد بعد از یکساعت ...

ببخشید ناامیدت میکنم ولی بی بی بعد ۱۰ دیقه دیگه مثبت کاذبه ولی بازم مارکشو عوض کن بزن 😘

❤️👨‍👩‍👦‍👦❤️خدایا خودت مراقب عزیزان باش🤲.💖.🤲 کاهش وزن1400.2.15💙قد 167💙وزن شروع68.5❤️وزن این هفته20. 3💙 65.5💙 وزن این هفته4.5💙64.5💙وزن این هفته20. 4💙63.5💙 وزن این هفته27. 4💙63💙وزن این هفته.5.3💙62💙وزن این هفته17. 5😢62💙. وزن هفته6.7. 61💙  وزن هفته28. 6. 60💚صعود به گروه سبز🥰وزن هفته7.18. 59💚         وزن هدف55                      گروه ابی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙         گروه سبز💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

درکت میکنم انتظار سخته  من امروز 26پریه و بی بی چک گذاشتم منفی شد دیروز مثبت شد بعد از یکساعت ...

ممکنه امروز غلظت ادرار مثل دیروز نبوده! بعدم صبر کن زوده هنوز... انشاالله که خیره!

آره خیلی سخته! هر روز که میگذره نا امید تر میشم... فکر میکنم خدا واسه من نمیخواد به آرزوم برسم!

دخترداییم هم سن منه، بچه بودیم من عاشق نی نی بودم اون متنفر بود از هرچی بچس!

دوتا بچه دیگه آورد مامانش ، کوچیکه ۳سالشه! 

بچه خودشم الان ۵ماهشه!

بچه نمیخواست! از بچه متنفر بود   خدایا حکمتتو شکر

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
منم تک بچه هستم. نی نی دوست دارم

انشاالله تو مثل من نشی و زود باردار بشی

نگران نباش ان شااله همین ماه باردارمیشی. توکل کن به خدا 

انشاالله