2777
2789
عنوان

بارداری شیمیایی

468 بازدید | 15 پست

سلام.من تو اولین اقدامم بارداری شیمیایی واسم پیش اومدو خیلی خورد تو ذوقم.میخاستم ببینم بارداری شیمیایی نشونه خوبیه واسه آمادگی رحم؟میشه امید وار بود که بازم باردار میشم؟

شاید در جهانی دیگر….

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ نشونه خاصی از هیچی نیست...نه خوب...نه بد بیخودی خودت را اذیت نکن انگار نه انگا ان شالله&nb ...

نازیلا جان نگرانم که دفعه های بعدم همینطوری بشم یا اصلن این ی مشکل باشه و دیگه نشم

شاید در جهانی دیگر….

نازیلا جان نگرانم که دفعه های بعدم همینطوری بشم یا اصلن این ی مشکل باشه و دیگه نشم

وااااااااااااااااااااااااا

من بارداری اولم بی عیب

بارداری دوم شیمیایی

الانم بارداری سوم به امید خدا ماه 9 هستم

خیالت رااحت راحت

خدایا....فقط تو پشت من باش. کس دیگه ای را ندارم

نه عزیزم نگران نباش...منم مثل شما بودم دوماه بعدش حامله شدم

بودن هم بودن های قدیم...نه اینترنت بود،نه تلفن...فقط نگاه بود،روبرو...چشم در چشم،به همین خلوص.....به همین کیفیت..به همین سادگی
وااااااااااااااااااااااااا من بارداری اولم بی عیب بارداری دوم شیمیایی الانم بارداری سوم به امی ...

ممنونم عزیزم از دلگرمیت ایشالا که به سلامتی بچه تو تو بغلت بگیری.واسه منم دعا کن

شاید در جهانی دیگر….

ممنونم عزیزم از دلگرمیت ایشالا که به سلامتی بچه تو تو بغلت بگیری.واسه منم دعا کن

من که واقعا به دعا خیلی نیاز دارم

ان شالله بزودی خدا دامنت را به یه نی نی صالح و سالم سبز کنه

خدایا....فقط تو پشت من باش. کس دیگه ای را ندارم
بچه ها بارداری شیمیایی یعنی چی؟

عزیزم یعنی لقاح تشکیل میشه اما ب دلایل مختلف رشدی نداره و بعد چند روز تأخیر پریود میشی و تموم میشه همه چی.

شاید در جهانی دیگر….

از کجا می شه فهمید بارداری شیمیایی داشتی یا نه؟

من همیشه پریود هام منظم و سکیل 27-28 روزه داشته. این ماه تو روز 30 لکه بینی بود و 31 خونریزی شروع شد ولی خیلی زود  در حد 2-3 روز تموم شد. می تونسته بارداری شیمیایی بوده باشه؟

از کجا می شه فهمید بارداری شیمیایی داشتی یا نه؟ من همیشه پریود هام منظم و سکیل 27-28 روزه داشته. ای ...

عزیزم ممکنه علایم بارداری داشته باشی ولی هورمون بارداری اونقدر بالا نمیره ک علایم شدید بشه.منم با بیبی چک فهمیدمومعمولن یک هفته بعد از تاخیر پریود میاد

شاید در جهانی دیگر….

عزیزم ممکنه علایم بارداری داشته باشی ولی هورمون بارداری اونقدر بالا نمیره ک علایم شدید بشه.منم با بی ...

ممنون که جواب دادی

یه سوال دیگه شما تا حالا شنیدی کسی با وجود پریود ولی باردار بوده باشه؟ من چند باری شنیدم ولی می خواستم ببینم حقیقت داره؟