2777
2789
عنوان

استرس واقعا ازارم میده🤫

41 بازدید | 5 پست

از همون اول زندگیم همین بوده

بدون اغراق هر کی تو این بدن بود تاالان یه مریضی چیزی گرفته بود 

دائم الاسترسم مدام بخاطر درس و مدرسه و کنکور 

البته اصلش از کلاس هشتم شروع شد رقابت با همکلاسیای خرخون

نهم درس خوندن واسه نمونه 

از دهم نهایی داریم 

موقع امتحان نهایی شبو کامل تا صبح بیدار بودم نمیتونستم صبحونه بخورم حالت تهوع میگرفتم بعد امتحان هم نه ناهار میخوردم نه خوابم میبرد ایام امتحانات نابود میشم 

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

واسه درس خوندن ک قهوه میخورم دیگه نمیتونم کنترلش کنم

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

بهم غالب شده میترسم بلایی سرم بیاره 

یک شب نیست که با خیال آسوده سرمو رو بالشت بزارم

مگه چه گناهی کردیم😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رشته تاپ هم بری تا اخر عمر این استرس تو جونته ول کن و گرنه مریض می شی ریشه همه مریضی ها استرسه البته هیجان خوبه استرسم یه جاهایی ولی اینی که تو می گی خیلی مضره من هیچوقت درک نکردم

رشته تاپ هم بری تا اخر عمر این استرس تو جونته ول کن و گرنه مریض می شی ریشه همه مریضی ها استرسه البته ...

من دانشگاه برم دیگه به خودم سخت نمیگیرم

اینجوری نیست ک استرس باعث درس خوندن بیشترم بشه نه اتفاقا برعکس 

بیشتر منو میترسونه و من خودمو سرزنش میکنم

البته ک درس هم میخونم

ولی این استرس خیلی داره اذیتم میکنه حتی کیفیت خواب شبامم کم شده با اینکه بیشتر میخوابم

رشته تاپ هم بری تا اخر عمر این استرس تو جونته ول کن و گرنه مریض می شی ریشه همه مریضی ها استرسه البته ...

اینکه دانشگاه نرم و رشته خوبی نخونم که آسیبش بدتر از استرسه 

نمیتونم زندگیمو بدون دانشگاه تصور کنم