واي توروخدا بگيد چيكار كنم ديگه كلافه شدم از وقتي باردار شدم خوابم خيلي كم شده ، و چند روزه كه وارد ٨ ماهگي شدم ديگه بدتر شده، طوري كه در طول روز ٣،٤ ساعت ميخوابم، ميترسم بچم اطلا وزن نگيره، من قبل از بارداريم تا ١٢ ،١ ظهر ميخوابيدم😫
گر نگه دار من آنست كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد❤️
منم اینجور بودم هنوزم هستم متاسفانه ،از دیشب تا الان یک مین هم نخابیدم ،بدی ماجرا این بود ک بچمم بعد بدنیا اومدنش تا شش صبح بیدار بود ،،شش ماه طول کشید تا خوابشوتنظیم کنم ٫ ولی خوبم وزن گرفت با اینکه بیست روززودتر بدنیا اومد ۳۷۰۰بود
زن هرگز نمیمیرد تنها از آنچه که هست دست میکشد.......................
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
بهتر دوران زندگیم دوران بارداریم بود وای که جقدر هم کارام چیزام منظم شده بود 10 میخوابیدم 6 صبح با چه انرژی بلند میشدم با کارام میرسیدم هر روز 6 صبح بلند میشدم دیگه ماه های اخر میرفتیم پیاد روی با آقام😍
سلام عزیزم ببخش ی سوال دارم واسه انجام آزمایش بارداری صبحانه بخوریم مشکلی نیست یا نباید صبحانه بخوری ...
آزمایشی که نشون بده باردار هستین صبحانه اشکالی نداره بخوری ولی آزمایش دوران بارداری باید ناشتا باشی
من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه.