2789
عنوان

دلتنگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1188 بازدید | 97 پست
بدشانسی پشت بدشانسی☺️😔جای من بودی کو ن تم نمیشستی😂😂😂😕ولی من میجنگم😔

افررررین از زنای قوی خوشم میاد ناموسا خیلی قوی هستی 😂

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چه همسر خوبی🧿این باید هرروز دسر هم براش درست کنی

وااای🤣🤣🤣🤣 من تازه مثلا صداش کنم نشنوه دمپاییمو پرت میدم سمت سرش🤣میرم ی سیلی ابدار میزنم توی گوشش دیگه مخلش تمیزارم

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

اخخخخ قشنگ میفهمم چی میگی هییی😢

دلم میخواد برم باشگاه برم بیرون برم کلاس هایی که دوست دارم اما با دوتا بچه نمیشه 

از طرفی به خودم نگاه میکنم تو آیینه میبینم داره روزای زندگیم الکی میگذره 

تو خونه با بچه ها بازی می‌کنم میرقصم ورزش میکنم اما دلم میخواد یه چند روزی مال خودم باشم 

انسانیت.....از دور شاید دید در ماه /چشم خود بستم تا که چشم مستش ننگرم دل فریاد زد دیوانه من میبینمش...عاشق مولانا و حافظ و وحشی بافقی و شاهنامه و سعدی.عاشق اسطوره ها و داستان ها،عاشق تاریخ ایران.عاشق نوشتن و نقاشی کشیدن...عاشق کتاب و پادکست...اگه کتاب قشنگ یا پادکست قشنگ میشناسی بهم معرفی کن...دنیا هنوز قشنگه چون هنوزم آدمای خوب زیادی هستند که میشه به اعتبار بودنشون به زندگی لبخند زد

وااای🤣🤣🤣🤣 من تازه مثلا صداش کنم نشنوه دمپاییمو پرت میدم سمت سرش🤣میرم ی سیلی ابدار میزنم توی گوش ...

واقعا ماشالله خوش برو رو انسان شریف

خیلی قدرشو بدون

دور از جون فردا میزاره میره

خیلی دل به زندگی بده

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

دلم میخواد برم باشگاه برم بیرون برم کلاس هایی که دوست دارم اما با دوتا بچه نمیشه از طرفی به خودم نگا ...

اخ چقد منییییی تووو بخداااا حیف حیف واقعا روزامون داره الکی میگذرع

منم😔

کاش شهر خودمون بودم نزدیک خانوادم

انسانیت.....از دور شاید دید در ماه /چشم خود بستم تا که چشم مستش ننگرم دل فریاد زد دیوانه من میبینمش...عاشق مولانا و حافظ و وحشی بافقی و شاهنامه و سعدی.عاشق اسطوره ها و داستان ها،عاشق تاریخ ایران.عاشق نوشتن و نقاشی کشیدن...عاشق کتاب و پادکست...اگه کتاب قشنگ یا پادکست قشنگ میشناسی بهم معرفی کن...دنیا هنوز قشنگه چون هنوزم آدمای خوب زیادی هستند که میشه به اعتبار بودنشون به زندگی لبخند زد

اخ چقد منییییی تووو بخداااا حیف حیف واقعا روزامون داره الکی میگذرع

این روزا هم میگذره بچه رو بسپار به شوهرت یه ساعت برو بیرون 

من نزدیکم ولی انگار فرسنگها دورم😔خیلی سردن خانوادم برعکس خودم

چقدر بد عزیزم

واقعا ماشالله خوش برو رو انسان شریفخیلی قدرشو بدوندور از جون فردا میزاره میرهخیلی دل به زندگی بده

نمیره 😂😂از در بندازمش بیرون از پنجره میاد داخل 😂😂فقط نمیفهمم چی دارم ک انقد دوسم داره🤣