بعد از بچه همه چیم گرفته شده سرش سلامت باشه اما دیگه تنهایی ندارم واسه خودم دیگه نمیتونم فیلم مورد علاقمو ببینم باهاش کلی بستنی بخورم ..برقصم..قهوه مو با ارامش بخورم..برف بازی کنم..زیر بارون برم کلی خیس بشم..راحت بخوابم..اولین روزی ک بیبی چکم مثبت شد برف میومد همسرم منو برد توی باغ وسط راه پیاده شدیم از خوشحالی رقصیدیم زیر برف اما الان ریدم واقعا با کلی کمکی بازم کم اوردم ..و باعث شد اخر شبی حرصمو سر همسرم خالی کنم بیچاره😅شماهام بگید دلتنگ چ روزایی هستید؟
عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دلم میخواد برم باشگاه برم بیرون برم کلاس هایی که دوست دارم اما با دوتا بچه نمیشه
از طرفی به خودم نگاه میکنم تو آیینه میبینم داره روزای زندگیم الکی میگذره
تو خونه با بچه ها بازی میکنم میرقصم ورزش میکنم اما دلم میخواد یه چند روزی مال خودم باشم
انسانیت.....از دور شاید دید در ماه /چشم خود بستم تا که چشم مستش ننگرم دل فریاد زد دیوانه من میبینمش...عاشق مولانا و حافظ و وحشی بافقی و شاهنامه و سعدی.عاشق اسطوره ها و داستان ها،عاشق تاریخ ایران.عاشق نوشتن و نقاشی کشیدن...عاشق کتاب و پادکست...اگه کتاب قشنگ یا پادکست قشنگ میشناسی بهم معرفی کن...دنیا هنوز قشنگه چون هنوزم آدمای خوب زیادی هستند که میشه به اعتبار بودنشون به زندگی لبخند زد
انسانیت.....از دور شاید دید در ماه /چشم خود بستم تا که چشم مستش ننگرم دل فریاد زد دیوانه من میبینمش...عاشق مولانا و حافظ و وحشی بافقی و شاهنامه و سعدی.عاشق اسطوره ها و داستان ها،عاشق تاریخ ایران.عاشق نوشتن و نقاشی کشیدن...عاشق کتاب و پادکست...اگه کتاب قشنگ یا پادکست قشنگ میشناسی بهم معرفی کن...دنیا هنوز قشنگه چون هنوزم آدمای خوب زیادی هستند که میشه به اعتبار بودنشون به زندگی لبخند زد
این روزا هم میگذره بچه رو بسپار به شوهرت یه ساعت برو بیرون
من نزدیکم ولی انگار فرسنگها دورم😔خیلی سردن خانوادم برعکس خودم
چقدر بد عزیزم