2777
2789
عنوان

ذهنمو داره واقعا درگیر میکنه

77 بازدید | 10 پست

پسری ک قیافشو پوکر فیس میکنه توکال دود قلیون میده روبرو 😂😂معنی کارش چیه قبلش هم اهنگ فرستاد بعد چن ساعت سین نزدم اومدم دیدم پاکیده 

الان بگم اون واژه رو تعلیق میشم؟ Koskhole

سُلِداد: ریشه لاتین/ اسپانیایی،برگرفته از solitude به معنای خلوت و تنهایی...؛         از آنورکسیا و اختلالات خوردن( eating disorders )رنج می‌برم ولی چون کمبود وزن ندارم و استخونی نیستم کسی باورش نمیشه:)  !

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هیچی جوگیره و به بلوغ فکری نرسیده

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
۲۶ ساله ولی چ ربطی داشت

چه ربطی به سن داره؟

میگم بلوغ فکری یعنی بلد نیست چجوری برخورد کنه 

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
بنظرت چجور پسریه اخه خیلی مهربون وفهمیده نشون میده ..

نظرمو گفتم ولی خب خودت بهتر میدونی دیگه کل شخصیتش رو بسنج و ببین چطوریه