2777
2789
عنوان

نظرشما چیه بچه ها

67 بازدید | 11 پست

ی پسره هس بهم علاقه داره باراول دو س ماه پیش پیام داد رد کردم و اینا، بعد هفته پیش اومد ب اون پیجم پیام داد و خیلیییییی اصرار داره خیلییی،،، منم گفتم فکرامو میکنم، گف هرجور راحتی

حالا باید بمونم اون خودش بیاد نتیجه رو بپرسه اره؟؟ 

اره اون باید بیاد

میاد بنظرت؟؟ 

اخع گفتم لطفا پیام نده بعد گف فکر نمیکردم اینجور کنی و اینارو بگی و فلان دیگه مزاحمت نمیشم بعد گفتم من فکرامو میکنم ببینم چ میشه بعد گف هرجور راحتی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره معلومه که اون باید بیادمثلا میخوای بری بگی من فکرامو کردم اوکی 😐🤣

نه عمرااا خودم برم🤣🤣🤣اینهمه ناز کردم ک خودم برم؟ 

ولی ببین گفتم میشه پیام ندی؟ گف فکر نمیکردم اینجور جواب بدی و فلان دیگ مزاحمت نمیشم گفتم باشه فکرامو. میکنم ببینم چ میشه، گف هرجور راحتی ولی تاالان بخدا ب هیچکسی ایطور اصرار نکردم گفتم باشه فکرامو میکنم گف هرجور راحتی

حالا بنظرت میاد پیام بده بپرسه؟؟ 

نه عمرااا خودم برم🤣🤣🤣اینهمه ناز کردم ک خودم برم؟ ولی ببین گفتم میشه پیام ندی؟ گف فکر نمیکردم اینج ...

بنظرم یک استوری بذار مثلا از خودت که با دوستات رفتی بیرون ببین ریکشنی نداره

بنظرم یک استوری بذار مثلا از خودت که با دوستات رفتی بیرون ببین ریکشنی نداره

پیج کاریمو داره،، فالو نکرد ولی استوریامو میبینه

استوری گذاشتم یکی دوساعت پیش مربوط ب کارم،،، ی ساعت انلاین بود ولی ندید استوریمو

بنظزت نمیاد پیگیر شه بپرسه نظرمو؟ 

پیج کاریمو داره،، فالو نکرد ولی استوریامو میبینهاستوری گذاشتم یکی دوساعت پیش مربوط ب کارم،،، ی ساعت ...

نمی‌دونم بستگی به شخصیتش داره راستش 

اگه دیدی تا یک مدت دیگه خبری نشد اگه استوری گذاشت لایک کن اینطوری اگر بخواد میاد چون یک سیگنال مثبت فرستادی 

نمی‌دونم بستگی به شخصیتش داره راستش اگه دیدی تا یک مدت دیگه خبری نشد اگه استوری گذاشت لایک کن اینطور ...

فالو نداریم همو

ولی ببین من دو س ماه پیش با پیج شخصیم بلاکش کردم الان پیج کاریمو پیدا کرد پیام داد و خیلیییی اصرار داره،