2789
عنوان

گربم گمم شده

151 بازدید | 22 پست

دیشبم به گربم غذا دادم رفتم تو اتاق خوابیدم صبح مامانم  بیدارم کرد گفت لئو نیست همه جارو دنبالش گشتیم همه کوچه هارو  ظرف خاکشو گذاشتم جلو  در براش حتی غذا هم جلو در ریختم ولی الان نزدیک ١۵ ساعته از ساعت ۶ صبح نیست خیلیم می‌ترسه از بیرون تورو خدا دعا کنین پیداش کنیم دارم دق میکنم😔 میترسم زخمی ش شایدم  رفته بیرون خونرو گم کرده 😔 از صبح داریم دنبالش میگردبو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

فحل شده ؟

یک ساله عقیم شده خیلی بهمون وابسته بود همش پیش خودمون می‌خوابید از ۴٠ روزگی گرفتیمش خونمون ویلاییه بعضی وقتا برای اینک  دلش نگیره در بالا رو باز میزاشتیم که تو حیاط  بازی کنه ولی هر موقع صداش میکردیم سریع میومد بالا خیلی از بیرون می‌ترسید 

یک ساله عقیم شده خیلی بهمون وابسته بود همش پیش خودمون می‌خوابید از ۴٠ روزگی گرفتیمش خونمون ویلاییه ب ...

رفتی اطراف گشتی کسی اطرافتون نبوده مشکلی با گربت داشته باشه من گربم گمشده بودم غش کردم خانوادم فورا برام پیداش کردن خیلیی حس گندی 

باید بری بگردی دنبالش چون خونگیا بیرون نمی تونن دووم بیارن و اینکه آگهی بزن گردنبندی چیزی گردنش نبود

از صبح تا همین الان کله محل رو آگهی چاپ کردیم زدیم ولی هنوز هیچکی زنگ نزده آره اصلا بیرون نمیتونه بمونه 😔 دعا کنین پیدا شه

از صبح تا همین الان کله محل رو آگهی چاپ کردیم زدیم ولی هنوز هیچکی زنگ نزده آره اصلا بیرون نمیتونه بم ...

عزیزم یکاری کن پیدا میشه بردار غذا ببر برای گربه های محلتون بهشون بده بهش بگو دعا کنن گربت برگرده فرکانس دارن بهم میفرستن پیدا میشه دوستم این کار کرد نزدیک ۵ ساعت بعد پیدا شد فامیلمون انجام داد پیدا شد 

میفهمتتت اینگار آدم بچش گم شده 

مگه تو خونه نبود گربه؟؟؟

چرا تو خونه بود از ۴٠ روزگیش داریمش ولی چون خونمون حیاط داره برای اینکه دلش نگیره  بعضی وقتا دره بالا رو باز میزاریم که تو حیاط بازی کنه ولی در حیاط به هیچ عنوان باز نمیزاریم دو سال و نیمه حتی ی بار هم اینجوری نشده بود دق کردیم از صبح همه جارو گشتیم نیست 😔

رفتی اطراف گشتی کسی اطرافتون نبوده مشکلی با گربت داشته باشه من گربم گمشده بودم غش کردم خانوادم فورا ...

چجوری پیداش کردین 😔 ما از صبح میگردیم نیست همه جارو آگهی زدیم خواهرم میگه شاید در حیاط  باز بوده یکی ورش داشته ولی اصلا دیشب در حیاط باز نبود ما هیچوقت بخاطر لئو در حیاط و همینجوری باز نمیزاریم حتی یک ذره