2777
2789
عنوان

ی سوال زنونه

310 بازدید | 27 پست

سلام خانما

من ی ترشحاتی دارم ک ن رنگ داره ن بو...فقط بضعی اوقات ک وقت نمیشه لباس زیرموعوض کنم ی مقداربومیده و لباسم زرد میشه...میخوام بدونم مشکلی داره یانه؟

الهی یهویی بشه همونی که میخواین❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

زرد شدن لباس زیرت فک نکنم بی ایراد باشه

بهترین کار اینه که ی قوطی کنسرو یا قوطی رب ی تیکه ذغال رو آتیش بدی بعد عنبر نسا بذاری روش (قوطی رو بذاری داخل توالت فرنگی) بعد بشینی تا دودش عفونت احتمالی بدنتو بکشه بیرون 

خب شاید روزهای تخمک گذاریتو داری میگذرونی اگر نه بو داره نه رنگ داره نه خارش داری نه سوزش ادرار داری نه موقع رابطه درد داری و... و فقط شفاف و بدون بو هست احتمالا علائم تخمک‌گذاریته

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖

اگه دائما این طور هستی و مثلا گاهی خارش داری ممکنه قارچ یا عفونت باشه باید بری دکتر. اگه وسطهای دوران سیکلته مشکلی نیست مربوط به تخمک گذاریه و این ترشحات طبیعی هستن.

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
خب شاید روزهای تخمک گذاریتو داری میگذرونی اگر نه بو داره نه رنگ داره نه خارش داری نه سوزش ادرار داری ...

میشه بگی چطورروزتخمک گذاریومشخص کنم...من 27اسفندپریودشدم این ماهم 27ام...طولشم 7روزه

اتفاقاهمین طوره...ببخشیدامث سفیه تخم مرغه

خب پس خوبه...چون چندروز پیش ک پیش ماما بودم گفت ترشح این مدلی که سفید و کش دار باشه طبیعیه و بهترین ترشح زنانست.واسه منم همینجوریه سفید و کش دار

زرد شدن لباس زیرت فک نکنم بی ایراد باشه بهترین کار اینه که ی قوطی کنسرو یا قوطی رب ی تیکه ذغال رو آ ...

وقتی زردمیشه سریعم شسته میشه...مرسی دوستم حتماامتحان میکنم😘