2777
2789

عزیزم میکرو ابرو اگر درست و اصولی انجام بشه اصلاً پخش نمیشه. این مشکل معمولاً وقتی پیش میاد که پیگمنتر عمق رو اشتباه بزنه یا از رنگ بی‌کیفیت استفاده کنه.
اگر فرم مناسب چهره‌ات انتخاب بشه و سبک طبیعی کار کنی، نه بد میشه و نه پشیمونی میاره.

برای اطمینان فقط مهمه پیش کسی بری که کارش ظریف و طبیعی باشه.

من الهام اعتمادی هستم، با سالن زیبایی و آموزشگاه پردیسان در مشهد در خدمتت هستم.
اگر سؤال بیشتری داشتی، می‌تونی سایت الهام بیوتی یا اینستاگرام پردیسان بیوتی رو ببینی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من انحام دادم تاج ابرو و اینا خالی بود

بشدتتتتت قشنگ شده بود 

عاشقش بودم

خیلی ظریف و طبیعی کار کرده بود .

خودش گفت رنگش گیاهیه و بعد یکسال اینا میره

من ترمیم نرفتم با این وحود یکسال گذشته باز یسری خطوطش مونده و باز برا عید میخوام برم.

اگر پیش کاربلد بری هم ظریف و تمیز کار نیکنه هم رنگش پخش نمیشه.

هزینشم من پارسال ۸۵۰ دادم بدون ترمیم‌.

تا دو هفته اولم سیاهیش تو چشم بود و باید پماد میزدم همش میگفتم زشت شد و پهن اما وقتی زخمش خوب شد خیلی جمع و ظریف و ناز شد.

میگن تار هاش رفته رقته پخش میشه و رنگش ب قرمز میزنه؟

نه اصلا 

از من تارهاش خوب و نازک مونده بود و اصلا هم به قرمزی نمیزنه. تازه میگم که من فقط یبار انجام دادم و برای ترمیم نرفتم اگر نیرفتم خیلی عالی تر میشد. اما خیلی راضی بودم صورتن خیلی قشنگ تر شده بود.

خواهرشوهرمم رفت انجام داد هزینه بیشتری هم داد ولی اصلا مثل من نشد و رنگشم پخش شد و سریع رفت😐.

حتما نمونه کارهای طرف و ببین به ظرافت تار ها دقت کن .

و حتما حواست باشه از تیغ نو استفاده کنه و حلو چسمت از بسته دربیاره .

چون یادمه ارایشگره گفت خانوم نگاه کن تیغ و مبخوام از بسته دربیارم و نوعه.

اما خواهر شوهرم میگفت تیغشو بعد ایتفاده دوباره گذاسته تو پاک گفته واسه دفعه بعدت😑😑😑😐😐😐