2777
2789
عنوان

خفگی جنین❤️‍🩹 دلم تنگه

276 بازدید | 20 پست

هعی...

شاید به نظرتون مسخره بیاد ولی کسی رو نداشتم بگم،

من سال ها تنها بودم ارزوم بود یه بچه ای بیاد خونمون.

بعد کلی سال مامانم باردار شد و قرار بود یه خواهر داشته باشم.

خیلی خوشحال بودیم، تو آسمونا بودم.

کلی لباس براش خریده بودم،دستبند درست کرده بودم، جینگولیجات گرفته بودم.

حدود یه ماه و نیم دو ماه مونده بود به دنیا اومدنش که خفه شد و فهمیدیم اون تو مرده. 

مرده اش به دنیا اومد، منم قیافه اش دقیق یادمه:)

الان چند سال از اون ماجرا گذشته و من هنوزم دلتنگشم، خیلی زیاد..🥲💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چه ناراحت کننده، متاسفم🤕💔 فرشته کوچولوی آسمونی

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

میگن هر کاری رو از اول پیش بینی کنی اون کار دست درنمیاد

و کاملا حقه

منم یه بار میخواستم یه غلطی کنم پیش‌بینی کردم نشد حیفففف ک نشد

💫من آدم آرومیم بازی نکن با روحیم A💖 من عاشق قدم زدن با تو تو هوای بارونیم A🥲 ♥️باتو دارم یه حس راحت نیازی نیست به استراحت A 🥰همه ی ادما دنبال استفادن😪💔 میمیرم برات واسه اون چشات A🥲💝 دلم فقط بودی تن تورووو میخواد A 🥺💔 جونمم بخوای میدم دو دستی فدای چشات A 💝یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍 چنقانون میگم تو زندگی به درد هممون میخوره قانون یک: به هیچکس اعتماد نکن قانون دو : هیچکس جز خودت مهم نباشه قانون سه : بین غرور و زندگیت مجبور به انتخاب شدی همیشه غرورت رو انتخاب کن قانون چهار :تو تنها به دنیا میای و تنها از دنیا میری قانون پنج :صبر صبر صبر صبر صبر صبر صبر.

مسخره نیس عزیزم،حق داری،ماخانواده ی پرجمعیتی هستیم اما بچه اول مامانم دختربوده سن سه چهارسالگی فوت م ...

بعد اون بچه دیگه ای دنیا نیومد و من هنوزم نمیتونم باور کنم تنهام🥲❤️‍🩹

مسخره نیس عزیزم،حق داری،ماخانواده ی پرجمعیتی هستیم اما بچه اول مامانم دختربوده سن سه چهارسالگی فوت م ...

منم بچه اول مامان و بابام تو ده روزگی فوت میکنه

اسمشم الهام بوده

چند روز پیش داشتم بهش فکر میکردم