2777
2789
عنوان

الان گناه اون زنیکه گردن من می افته

664 بازدید | 15 پست

شوهرم دوساله خونه رو ترک کرده بخاطر یه زنیکه

جریان طولانیه

الان زنه رو اخراج کردن 

چه بلاها که سر من و زندگیم نیاورد

الان رفته تو اداره پشت سر شوهرم کلی حرف گفته

شوهرمم ذاتا آدم بدبینیه

منم پشت سر زنیکه کلی حرف از خودم درآوردم تحویل شوهرم دادم که مثلا وقتی با تو بود با کسای دیگه هم در ارتباط بود، تو رو لو داده، اسرار مگوتونو گفته و......

کاری به چیزای دیگه ندارم یکی بیاد بگه طلاق بگیر یکی:بگه از زباله جدا ش‌و یکی بگه بکشون سمتت و.....

اینارو میدونم

الان میخوام بدونم فردا تاوان ندم ؟! بلا نیاد سرم؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاوان که...

بودن تو این منجلاب خودش تاوانه دیگه

به هر دری زدی این کثافتو نگه داری

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

همین که خونشو نریختی والا خانومی کردی

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله

کاش نمیگفتی. همین که حس خودت خوب نیست و داری براش تاپیک میزنی، یعنی فکرت ناراحته. من که خودم یک قدم اشتباه بردارم، انچنان کارما پس میدم.

به نظرم سکوت کن. کلاس و شان و خانومیت بیشتر هم میشه. مشغولیت فکری هم نمیگیری.  

مکه اون جننده کثافت با شوهرت میخوابید به فکر تو و دختر دست گلت بود؟ همش همین یه دختر دست گل رو دارید این بچه طفل معصوم محبت پدر و ندید هر کاری کردی درست بوده تو زنه بسیار بسیار ادم حسابی هستی واقعا دوستت دارم خیلی ادم خوبی هستی که انقدر دووم اوردی 

مکه اون جننده کثافت با شوهرت میخوابید به فکر تو و دختر دست گلت بود؟ همش همین یه دختر دست گل رو دارید ...

لطف داری عزیزم 

نمیبخشم شوهرمو هیچ وقت 

امید دارم به بدترین شکل ممکن تاوان بده