سکینه_قانوم مدیر استارتر عضویت: 1402/08/04 تعداد پست: 283 عنوان مریضی ساختگی 73 بازدید | 6 پست چطوری خودمو یکاری کنم الکی که بقیه مجبور شن به خواطر حال بدم باهام مدارا کنن به خدا اوضاع خیلی بده یه بلایی سرم نیاد بدبخت میشم کار خودشونو میکنن بی خانمان میشم تروخدا ایده بدید چه ساختکی موقت چه واقعی ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣴⣾⣿⣿⣷⣦⡀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀.⠀⠀⠀⠀⠀⣸⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣧⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢸⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡟⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠙⠻⠿⠿⠟⠋⠀. ⠀ها چیه ⠀⠀⠀⠀⢀⣤⣶⣶⣶⣶⣶⣶⣶⣶⣶⣶⣤⣀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⣠⣾⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣷⣤⡀⠀ ⣠⣾⣿⣿⠟⠁⢸⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡇⠈⠛⢿⣿⣿⣦ ⠹⣿⣿⣧⡀⠀⢸⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡇⠀⢀⣼⣿⣿⠟ ⠀⠘⢿⣿⣿⣦⣸⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣇⣴⣿⣿⡿⠋⠀ ⠀⠀⠀⠙⢿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡿⠋⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠈⢹⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡏⠉⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢸⣿⣿⣿⡏⢹⣿⣿⣿⣧⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣼⣿⣿⣿⡇⢸⣿⣿⣿⣿⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣿⣿⣿⣿⡇⠈⣿⣿⣿⣿⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣿⣿⣿⣿⠁⠀⣿⣿⣿⣿⡀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣿⣿⣿⣿⠀⠀⣿⣿⣿⣿⡇⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⢸⣿⣿⣿⣿⠀⠀⣿⣿⣿⣿⡇⠀⠀⠀⠀⠀ 1404/08/11 | 16:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kranchi عضویت: 1400/05/11 تعداد پست: 36611 یه بالش بذار خودتو بنداز پتو بنداز روخودت بگو یدن درد دارم، مادرشوهرم همیشه این کارو میکنه
adrina18254 عضویت: 1403/03/28 تعداد پست: 4799 برو حموم بعد لباس گرم نپوش برو جایی ک سرده مثلا حیاطولی باید یکی باشه تو مریضی ازت مراقبت کنهمن مریض شدم نمیدونم سرماخوردگیه یا ویروس ولی خیلی اذیت میکنه درحال مرگه لطفا یه فاتحه و یه صلوات به نیتم بفرستید🖤
سکینه_قانوم مدیر استارتر عضویت: 1402/08/04 تعداد پست: 283 یه بالش بذار خودتو بنداز پتو بنداز روخودت بگو یدن درد دارم، مادرشوهرم همیشه این کارو میکنه واسه اونی که پیره جوابه ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣴⣾⣿⣿⣷⣦⡀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀.⠀⠀⠀⠀⠀⣸⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣧⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢸⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡟⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠙⠻⠿⠿⠟⠋⠀. ⠀ها چیه ⠀⠀⠀⠀⢀⣤⣶⣶⣶⣶⣶⣶⣶⣶⣶⣶⣤⣀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⣠⣾⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣷⣤⡀⠀ ⣠⣾⣿⣿⠟⠁⢸⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡇⠈⠛⢿⣿⣿⣦ ⠹⣿⣿⣧⡀⠀⢸⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡇⠀⢀⣼⣿⣿⠟ ⠀⠘⢿⣿⣿⣦⣸⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣇⣴⣿⣿⡿⠋⠀ ⠀⠀⠀⠙⢿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡿⠋⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠈⢹⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡏⠉⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢸⣿⣿⣿⡏⢹⣿⣿⣿⣧⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣼⣿⣿⣿⡇⢸⣿⣿⣿⣿⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣿⣿⣿⣿⡇⠈⣿⣿⣿⣿⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣿⣿⣿⣿⠁⠀⣿⣿⣿⣿⡀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣿⣿⣿⣿⠀⠀⣿⣿⣿⣿⡇⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⢸⣿⣿⣿⣿⠀⠀⣿⣿⣿⣿⡇⠀⠀⠀⠀⠀
baran_22_ عضویت: 1399/12/14 تعداد پست: 1873 حالا چرا باید حتما مریض شی؟؟ هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم ما خوبی او به خلق گوییم تا هردو دروغ گفته باشیم خدایا همه رو خوشبخت کن، الهی آمین❤
سکینه_قانوم مدیر استارتر عضویت: 1402/08/04 تعداد پست: 283 حالا چرا باید حتما مریض شی؟؟ چون راه دیگه ایی نیست که بشه جلوشونو گرفت مراعات ادمو نمیکنن ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣴⣾⣿⣿⣷⣦⡀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀.⠀⠀⠀⠀⠀⣸⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣧⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢸⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡟⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠙⠻⠿⠿⠟⠋⠀. ⠀ها چیه ⠀⠀⠀⠀⢀⣤⣶⣶⣶⣶⣶⣶⣶⣶⣶⣶⣤⣀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⣠⣾⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣷⣤⡀⠀ ⣠⣾⣿⣿⠟⠁⢸⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡇⠈⠛⢿⣿⣿⣦ ⠹⣿⣿⣧⡀⠀⢸⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡇⠀⢀⣼⣿⣿⠟ ⠀⠘⢿⣿⣿⣦⣸⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣇⣴⣿⣿⡿⠋⠀ ⠀⠀⠀⠙⢿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡿⠋⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠈⢹⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡏⠉⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢸⣿⣿⣿⡏⢹⣿⣿⣿⣧⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣼⣿⣿⣿⡇⢸⣿⣿⣿⣿⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣿⣿⣿⣿⡇⠈⣿⣿⣿⣿⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣿⣿⣿⣿⠁⠀⣿⣿⣿⣿⡀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣿⣿⣿⣿⠀⠀⣿⣿⣿⣿⡇⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⢸⣿⣿⣿⣿⠀⠀⣿⣿⣿⣿⡇⠀⠀⠀⠀⠀