2777
2789
عنوان

قرص اورژانسی

81 بازدید | 6 پست

من چند ماه پیش قرص اورژانسی مصرف کرد حدون دوماه پیش بعد تو این دوماه سر تاریخ۷پریود میشدم الان این برج هنوز پریود نشدم طبیعیه که تایمش بعد دوماه ریخته بهم؟؟؟

عزیزم دیگه نخوری ها 

کاش من بر میگشتم به ۱۲ سال قبل و لب نمیزدم به این قرص لعنتی 

کم کاری تیروئید و تنبلی تخمدان و ....... منو درگیر اینا کرد 😔

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
عزیزم دیگه نخوری ها کاش من بر میگشتم به ۱۲ سال قبل و لب نمیزدم به این قرص لعنتی کم کاری تیروئید و تن ...

انقد عصابم خورده یه بچه کوجیک دارم هعی میگم باردار نباشم اصلن از بیبی چک میترسم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انقد عصابم خورده یه بچه کوجیک دارم هعی میگم باردار نباشم اصلن از بیبی چک میترسم

نه فکر نکنم حتما هورمونات به هم ریخته به خاطر اون قرص

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
نه فکر نکنم حتما هورمونات به هم ریخته به خاطر اون قرص

اخع این سری بدون قرص جلوگیری کردم چند ماه پیش ک اون قرصا خوردم تا ۲ماه منظم بود الان ماه سومین ماه ریخته بهم تقریبن ۴روز گذشتع و هنوز پریود نشدم 

اخع این سری بدون قرص جلوگیری کردم چند ماه پیش ک اون قرصا خوردم تا ۲ماه منظم بود الان ماه سومین ماه ر ...

تا یک هفته مشکلی نیست یه وقت میبینی مسافرت یا استرس یا.... ایناهم باعث میشن زودتر یا دیر تر بشه آدم

تا یک هفته مشکلی نیست یه وقت میبینی مسافرت یا استرس یا.... ایناهم باعث میشن زودتر یا دیر تر بشه آدم

استرس ک خیلی دارم کلن همش استرس دارم بعدش نمیدونم چیکار کنم قرص جلوگیری بخورع ادم ی جور نخوره ی جور دیگ