2777
2789
عنوان

عروس هلندی

78 بازدید | 11 پست

دوتا عروس هلندی داییم بهمون داده

هیچی درباره نگهداری و باید و نبایدش نمی‌دونم میشه راهنمایی کنید چیا بخوره چیا نخوره و کلا اگه نکته ای داره بگید ممنون میشم 

اینا اصلا نمیدونم نر هستن یا ماده 

یکیشون پراش انگار ریخته و خودشونو میخارونن میخام ببرم دامپزشکی ببینم اصلا چی به چیه داییم اصلا خوب نگه داری نمی‌کرد ازشون

من حالا چیزی ندارم باشه برای بعدا (این کاربری دست دو نفره)

اول از همه فضای خونه روآروم کنید

دوم قفسشون رو به جا قرار بدید که در دیدرس و بهترین جا باشه، زیاد اگه میبینی بدشون میاد نزدیکشون سی نزدیک نشو فقط آب و دون سر وقت بهشون بده و هر روز عوض کن، آهنگ براشون بزار بزار تو آرامش باشند کم کم شاد شن، کم کم بعد یه مدت بشین نزدیک قفس دستات رو بگیر پشت سرت باهاشون حرف بزن

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول از همه فضای خونه روآروم کنیددوم قفسشون رو به جا قرار بدید که در دیدرس و بهترین جا باشه، زیاد اگه ...

برنج بهشون بدم اشکال نداره هر از گاهی؟ الان داشتم ناهار میخوردم یکیشون هی نگاه می‌کنه 😂

من حالا چیزی ندارم باشه برای بعدا (این کاربری دست دو نفره)

برنج بهشون بدم اشکال نداره هر از گاهی؟ الان داشتم ناهار میخوردم یکیشون هی نگاه می‌کنه 😂

نه برنج نباید بدی ضرر داره ها،🤣گول چشای نازشون رو‌نخور یا نگو وای گناه دارن بیچاره ها اذیت میشن،

میوه و سبزیجات تو گوگل بزن طبق اون چیزا براشون درست کن نباید ماکارونی و برنج و .... بخورن هاااا

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

ماکارونی هم نخورن؟

نه ضرر داره

من یه سگ داشتم بهش ماکارونی میدادم دوست داشت

سگ اینا اره مشکلی ندارن ولی پرنده به پرنده و حیوون به حیو.ن فرق میکنه