2777
2789
عنوان

دوست حسود

100 بازدید | 13 پست

یه دوستی دارم خیلیی باهم صمیمی ایم وعملا از ۶ سال پیش باهم دوستیم.اما درطول این مدت حس میکردم یسری جاها بهم حسودی میکنه ولی توجه نمیکردم میگفتم بیخیال بابا شاید من اشتباه میکنم.تا اینکه چندوقت پیش اخرای شب داشتیم باهم چت میکردیم که برگشت گف من تاحالا خیلی به تو حسودی کردم مثلا راجب فلان چیز وفلان چیز.... منم موندم چی بگم گفتم عه بیخیال بابا عب نداره...اما نمیدونم ادامه دادن دوستی باهاش کار درستیه یا نه!؟شما باشید چیکار میکنید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب ذاتا حسود و بخیل هست دوستی کن باهاش چون یک خصوصیات ذاتی هست نمیشه تغییر بدی ربطی به قطع دوستی ندا ...

خب من تا حالا اصلا بهش حسودی نکردم وقتی اتفاق خوبی براش میفته و موفقیتی به دست میاره خیلی خوشحال میشم واقعا..ولی اگه واسه من اتفاق خوبی بیفته این دوستم بیشتر ناراحت میشه تا خوشحال نمیدونم اصلا میشه اسمشو گذاشت رفاقت؟

خب من تا حالا اصلا بهش حسودی نکردم وقتی اتفاق خوبی براش میفته و موفقیتی به دست میاره خیلی خوشحال میش ...

اره خب ناراحت میشه دوست داره همیشه پایین تر ازش باشی

حرص میخوره موفق باشی

ولی خب رفیقت هست 

ذات را نمیشه تغییر داد

تو سعی کن شرمنده اش کنی با رفتارت 

این دوستت تا تورو بدبخت نبینه بیخیال نمیشه 

شده برات دعا و طلسم بگیره ولی این کار را میکنه 

بهتره باهاش ادامه بدی اگه ندی میره سراغ طلسم 

میخواد توی زندگیت کرم بریزه خودش قاه قاه بخنده 

چقدر آدم چشم تنگ زیاد شده😪😡

این دوستت تا تورو بدبخت نبینه بیخیال نمیشه شده برات دعا و طلسم بگیره ولی این کار را میکنه بهتره باها ...

🙁💔

اخه اینطوری نیس که من ازش خیلی بهتر باشم واقعا...ولی نمیدونم همون یذره خوشحالی و موفقیت رو هم نمیتونه انگار ببینه به من

🙁💔اخه اینطوری نیس که من ازش خیلی بهتر باشم واقعا...ولی نمیدونم همون یذره خوشحالی و موفقیت رو هم نم ...

میخواد ببخشید ولی معتاد بشی بیفتی کنار سطل زباله تا جیگرش خنک بشه

عین فامیل های آبجیم میمونه رفیقت

عزیزدلم

یه نصیحت خواهرانه کنم

وقتی خودش اعتراف کرده به حسودیش یعنی خیلی بهت حسودی میکنه اینقدری که آتیش گرفته و مجبور شده بگه 

احتمالا از یه چیزی تو حرصش گرفته از حسودی آتیش گرفته و خودش نمیتونه نابود کنه اون چیزرا 

به نظرم قطع رابطه نکن

سعی کن خودت را عالی کنی که بترکه از حسودی 

ولی اگه بخوای ضعف نشون بدی و افسرده بشی اون برنده میشه و دقیقا میشی چیزی که اون میخواد یه آدم افسرده و غمگین و ناراحت