2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عملش واسه جلوگیری از پیشرفت قوز قرنیس عمل سختی هم نیست ی عمل سرپایی هست ک مثلا صبح میرین ظهر برمیگردین خونه اگه شلوغ هم نباشه ک زودتر تموم میشه 

کلا عملش یک ساعت شاید طول بکشه یا حتی نیم ساعت فقط بعدش باید رعایت کنین گوشی و کامپیوتر و این چیزا کم ببینین عینک افتابی بزنین و قطره هایی ک میدن رو ب موقع تو چشم بریزین دردی هم نداره عملش فقط بعد عمل ک بیحسی بپره یکم دردتون شروع میشه ک اونم قطره میریزین بهتر میشین چیز سختی نداره 

عملش واسه جلوگیری از پیشرفت قوز قرنیس عمل سختی هم نیست ی عمل سرپایی هست ک مثلا صبح میرین ظهر برمیگرد ...

بعد شما دیدتون خوب شده؟ قوز قرنیه پدر من پیشرفته هست😔

خوب میشه؟

بعد شما دیدتون خوب شده؟ قوز قرنیه پدر من پیشرفته هست😔خوب میشه؟

مال منم تو مرحله شدید یا همون پیشرفته هست 

بعد عمل cxl پیشرفت بیماری متوقف شد عینک ۵۰ درصد بهم دید میده من لنز اسکلرال گرفتم اونا دید کامل بهم میدن دید ۱۰۰ درصدی 

فقط اون بعد عمل همه چیزو رعایت کنین تا چشمتون ب حالت قبلی برگرده تحت نظر پزشک باید باشن تا وقتی اون گفت میتونن برن واسه لنز معمولا زمان هایی ک میگن برین واسه عینک یا لنز ۳ ماه بعد عمل یا ۶ ماه و یک سال بعد عمله ک کاملا چشم ب حالت اول بگرده و ثابت بشه معمولا تو ۴۰ سالگی ب بعد دیگه خودش پیشرفت نمیکنه ولی بازم تحت نظر باشین ببینین دکتر چی میگن 

اصلا نگران نباشین اگه عینک هم دید نده لنز اسکلرال دید رو برمیگردونه فقط اونم مراقبت های خودشو داره

لنز رو ۶ ماه تا یک سال بعد عمل برین واسش بهتره 

هم ایرانیش هست ک ارزون تره هم خارجی ک اونا گرون ترن

مال منم تو مرحله شدید یا همون پیشرفته هست بعد عمل cxl پیشرفت بیماری متوقف شد عینک ۵۰ درصد بهم دید می ...

ممنونم‌ خدا خیرتون بده. پس شما از عمل راضی هستید؟

به پدر من لنز خشک دادن که نمیتونست استفاده کنه

ممنونم‌ خدا خیرتون بده. پس شما از عمل راضی هستید؟به پدر من لنز خشک دادن که نمیتونست استفاده کنه

خواهش میکنم 

بله راضی بودم جلوی پیشرفت بیماری رو گرفت 

اون لنزی ک میگین بله خیلی اذیت کنندس

اینایی ک من میگم بهشون میگن لنز اسلکرال روی سفیدی چشم قرار میگیرن و با قرنیه تماسی ندارن و اصلا توی چشم اذیت نمیکنن میتونین سرچ بزنین راجبش بخونین 

خواهش میکنم بله راضی بودم جلوی پیشرفت بیماری رو گرفت اون لنزی ک میگین بله خیلی اذیت کنندساینایی ک من ...

ممنونم خیلی لطف کردید🙏🏻

الان دیدتون هم بهتر شده؟

ممنونم خیلی لطف کردید🙏🏻الان دیدتون هم بهتر شده؟

خواهش میکنم 

اون لیزر cxl واسه جلوگیری از پیشرفت بیماریه روی بینایی تاثیری نداره و بهترش نمیکنه 

منم دیدم با عینک ۵۰ درصد میشه 

و با لنز دیدم ۱۰۰ درصد و کامل میشه 

اگه قرنیه کدر نشده باشه لنزای اسکلرال میتونن دید خیلی خوبی بدن

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز