arezom_ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/11 تعداد پست: 345 عنوان هرشب هی خوابشو میبینم😐💔 98 بازدید | 5 پست هرشب دارم خواب اکسمو میبینم دیشبم خواب دیدم که دارم اصرار میکنم برگرده دقیق یادم نمیاد که خابم چی بود ولی قیافشو قشنگ واضح دیدم🤦🏻♀️هی قبل خواب دعا میکنم که توروخدااااا امشب خابشو نبینم دیگه باز خابشو میبینم دلم براش تنگ میشه هرروز ، هی ترغیب میشم که بهش پیام بدم چیکار کنمممم یه چیزی بگین فراموشش کنم و هربار بعده خوابم دلم نگیره😐💔یک ماه پیش کات کردیم تقریبا🥲هووووف قلبتو دنبال کن اما عقلتم با خودت ببر༆ 1404/08/11 | 13:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
افرا۷۹ عضویت: 1402/11/11 تعداد پست: 2284 مال اینه زیاد بهش فکر میکنی که خوابشو نبینی شایدم اون به تو فکر میکنه که خوابشو میبینی مهم دله وگرنه چشم هر روز یکی بهترشو میبینه
arezom_ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/11 تعداد پست: 345 مال اینه زیاد بهش فکر میکنی که خوابشو نبینی شایدم اون به تو فکر میکنه که خوابشو میبینی اره زیاد بهش فک میکنم قبلا گفته بود منم خیلی بت فک میکنم قلبتو دنبال کن اما عقلتم با خودت ببر༆
افرا۷۹ عضویت: 1402/11/11 تعداد پست: 2284 اره زیاد بهش فک میکنم قبلا گفته بود منم خیلی بت فک میکنم این یه نظریه ثابت شده اس که اگه مدام خواب کسی رو ببینی یعنی اونم داره بهت فکر میکنه مهم دله وگرنه چشم هر روز یکی بهترشو میبینه
933amirhosinbaghani عضویت: 1404/08/09 تعداد پست: 90 سلام امکان داره درخواست بنده رو قبول کنید.یک مشورت دارم
ghormesabziiiii عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 8555 من اونجا گفتم که اگر موهات جلب توجه نمیکنه گناه بزرگی نیست ریختن سرم اینجا میگم عزیزم بنظرم تاپیک ت رو هم ببند اونجا عمه ی خوشگل و مهربونم ،خیلی وقته نیستی و هیچ چیز این نبودن را جبران نمی کند 💔