سلام بچه ها من چند هفته اس ناخواسته بار دار شدم می خواستم سقط کنم که دیگه نشد از وقتی که این کوچولو رو تو دنیای درونم حس کردم خیر و برکت از در و دیوار میریزه فقط حال خودم خوب نیست بد حال و بی حالم خیلی سنگینم و نمی تونم مثل قبل باشم انگار افسرده شدم هم واسه خونواده ام هم همسرم خبر های خوب می شنوم دیگه نمی دونم پا قدم اینه ولی ای کاش حال خودم خوب بود
دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی..شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی ! توروخدا دعام کنید من هیچ کسیو ندارم ،دعام کنید که دستم بره تو جیب خودم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ممنونم عزیزم این سنگینی و احساس خفقان امانم روبریده کاش حال خودم هم خوب بود
تازه چن هفته هست این احساس سنگینی معده و همچی یکم اذیت کننده هست درکت میکنممم
برسی به ۴ـ۵ماه میفتی رو دور !
فقط یه نمه تحمل کن😉😍
دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی..شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی ! توروخدا دعام کنید من هیچ کسیو ندارم ،دعام کنید که دستم بره تو جیب خودم.
اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
نی نی ۶-۷ماعه دارم هرچی فکرشو میکنم نمیتونم پیش کسی بزارمش