2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من درگیرش هستم. سال قبل جراحی کردم. چهار ماه نقاهت عمل بود بعدش هم به کارهای عادیم برگشتم. اما با محدودیت های زیاد. مچ دستم نهایت ده بیست درجه خم میشه. خیلی ضعیف شده و درد دارم .ورزشکار هم بودم و خیلی سعی کردم بعد عمل برگردم به باشگاه اما متاسفانه درد و محدودیت اجازه نداد. 

من درگیرش هستم. سال قبل جراحی کردم. چهار ماه نقاهت عمل بود بعدش هم به کارهای عادیم برگشتم. اما با مح ...

سلام خوبید ببخشید قبل از عمل چقدر درد داشتید و محدودیت حرکت ؟؟

همسر من محدودیت حرکت نداره درد هر از گاهی داره و پس فردل عمل داره من خیلی نگرانشم

شما بعد از عمل بدتر شدید ؟؟

میشه بگید بعد عمل از اول چحور بودید ؟؟

سلام خوبید ببخشید قبل از عمل چقدر درد داشتید و محدودیت حرکت ؟؟همسر من محدودیت حرکت نداره درد هر از گ ...

اوایل بیماری که پیشرفتش کم بود هیچ محدودیت و دردی نداشتم. بعدش دیدم موقع انجام دادن حرکات ورزشی درد دارم و نمیتونستم دیگه یه سری حرکتهای سنگین رو انجام بدم. کم کم درده بیشتر شد و دیدم داره بدتر میشه به دکتر مراجعه کردم اما قبل عمل دامنه حرکتیم کامل بود. بعد عمل متاسفانه اینطوری شدم.

اوایل بیماری که پیشرفتش کم بود هیچ محدودیت و دردی نداشتم. بعدش دیدم موقع انجام دادن حرکات ورزشی درد ...

بیماری همینه بخاطر عمل محدودیت ایجاد میشه متاسفانه دکتر به سوهر منم گفت سعی کردم عملت نکنم دیدم عمل نکردنش بدتراز عمل کردنش هست و متاسفانه محدودیت ایجاد میشه

اگر عمل نکنی به مرور غضروف های اطراف هم از بین میبره و دستت از کار میفته الان بین بد و بدتر بد رو به ناجار انتخاب کردید چاره ای نیست

برای انگشتها مشکلی ندارید ؟؟

شوهر من انگشتهای دستش ورم کرده سه هفته اس تو گچه نمیندازه گردنش

کدوم دستتون رو عمل کردید؟؟

دست راست شوهر من کلا یک بار درد گرفته اونم ام ار ای کردیم کین باخ پیش رفته داره

من خیلی ناراحتم ولی بازم شکر که بیماری بدتر از این نیست