2821
2789
عنوان

شوره سر

58 بازدید | 8 پست

خانوما من شوره سر شدید دارم شامپو شوره استفاده میکنم که هرکی ازش استفاده کرده راضیه 

ولی برای من اصلا در مان نمیشه چیکار کنم  راهکار بدید

لا حول ولا قوة الا بالله 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ضد شوره ایروکس خوبه

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

شامپو سبغ امتحان کن

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

تجربه خودمو بهت میگم در مورد شوره سر پسرم:

هر شامپوی ضد شوره ای که معرفی میکردن گرفتم ولی هیچکدوم جواب نداد، آخر سر بردمش متخصص پوست و تشخیص قارچ داد و بهش دارو داد و الان کلا درمان شده

برای این چیزها برین دکتر بهتره

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

2790
2823
2791
2779
2792