2777
2789

ارتباطمون قشنگ بود و باهاش مهربون بودم. تا اینکه یه بار یه مسئله ای بینمون پیش اومد(حال نگین چی بود!) بعد رفت. بعد یه مدت حضوری منو دید دلش تنگ شد و آشتی برگشت.👀

منم دلخور بودم ولی قبول کردم. این دفعه تو رابطه ناز و لوس می شدم اینم میخواست مثل قبل بهش توجه کنم که چندان نمی کردم. بعد یه مدت گفت مجازی کافیه. بریم قرار آشنا شیم و با ماشینم ببرمت. بوس و بغل داشته باشیم. منم گفتم نه تو شوهرم نیستی ک اینقدر نزدیک باشم. اشنایی هم اسمش روشه. اگه بیشتر میخوای بیا خواستگاری. دیدم اصرار داره. گفتم میرم. چت و فالو اینستا رو دوطرفه پاک کردم.😶 اینم به غرورش برخورد!

بعد دلم براش تنگ میشد👀 هردفعه می اومدم پیام میدادم و منت کشی می دیدم، دیر سین می کنه پس من غر میزدم تیکه مینداختم 😐 بعد میرفتم. دوباره و.... یعنی حدودا ۷ بار اینا تکرار کردم.

الان جواب پیام هام و زنگ هام عمدا نمیده.

الان دلتنگشم. کسی برام اون نمیشه.😢

قبل مسئله بوس و بغل که لوس میشدم، می گفت تو بهم اهمیت نمیدی و غرورم می شکنی. میدونم غر زدن هام یا اینکه بهش توجه نمیکردم بهش برخورده👀 

چیکار کنم برگرده؟🥺 

La

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیر بخاطر بی توجهی و فلان سرد نشده 

چون نذاشتی ازت سواستفاده کنه رفته پی کسی که بزاره ازش سواستفاده کنه 

قضیه هم به بوس و بغل ختم نمیشد اونقدد با ذهنت بازی میکرد ببخشید احساساتتو تحریک میکرد که به خودت میومدی میدیدی باهاش رابطه داری

دختر عاقلی باش و بلاکش کن نزار حتی برگرده پسره بیشرف

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.🕊